Uygulama Hile İstek

Konu Sahibi
Hile İstek
Istediginiz oyunu,kullandiginiz versiyonu ve telefonun rootlu olup olmadigini yazmaniz yeterli ve tabiki telefonunuzu
Ornegin: six guns v.1.1.7 hilesi telefon: galaxy s3 rootlu
Elimden geldigince yardimci olucam. Iyi forumlar

KayraBey

Üye
Tamamdır.Umarım üst seviyede bir konu olur.

tetani

Üye
world at arms hile istiyorum.telefonum Xperia arc s ve rootlu

Konu Sahibi
Gameguardian gamecih gibi programlarla rahatlikla hile yapabilirsin bu oyunda. Biliyor musun bunlari kullanmayi?

Shadowgun: Deadzone versiyon 1.1.2. O dediğin programları kullanmayı bir türlü başaramadım. Telefonum Galaxy S3 rootlu.

Konu Sahibi
Bak kardesim once bu programlari nasil kullanacagini anlatayim. Gamecih ile baslayalim. Programi acinca senden root izni isteyecek onu verdikten sonra program acilacak. ekran bu. Sonra home tusuna basarak ekrana don. Gamecih sol ustte acik olarak kalacak. Oyuna gir. Diyelim 1300 altinin var. Gamecih ekraninda arama butonu var ona bas input number yazan yere tikla ve 1300 u arattir. Sonra biraz altin harca. Diyelim son altinin 1250 yine input number a tikla ve 1250 yi arattir. Tek sonuc kalana kadar devam et buna. Tek sonuc kalinca o sonuc senin altin miktarin oluyor istedigin gibi degistirebilirsin. Ama gamecih bazi oyunlarda calismiyor.
Titanium backup kullanmayi biliyorsan elimde save dosyalari var verebilirim

Biliyorum kardeş ver

Konu Sahibi
www52.zippyshare.com/v/84803755/file.html
www52.zippyshare.com/v/12761350/file.html
Buyur bu iki dosya

Konu Sahibi
Evet aynen oyle sonra titanium backup a girip yedekleme geri yukleme bilumunden oyunu buluyorsun. Ustune tiklayip cikan ekranda geri yukle yazan yere tikliyosun

Olmadı ?

- - - Eklendi - - -

Hungry Shark Evolution için istiyorum hile birde.

Konu Sahibi
Oyun internet uzerinden mi oynaniyor? Ilk dedigin oyun

www43.zippyshare.com/v/25911652/file.html
Bu da hungry shark evolution save dosyasi bunu SDcard/Android/Data/com.fgol.HungrySharkEvolution/files icine at

Oyun internet uzerinden mi oynaniyor? Ilk dedigin oyun

www43.zippyshare.com/v/25911652/file.html
Bu da hungry shark evolution save dosyasi bunu SDcard/Android/Data/com.fgol.HungrySharkEvolution/files icine at

Evet internet uzerinden shadowgun deadzone

Konu Sahibi
Titanium backup ile sorunsuz bir sekilde geri yukledin mi?

FormpR

Üye
Facebook'ta oynadığım Top Eleven diye bir oyun var. Bu oyunun Para ve Tokens (Oyunda kullanılan Jeton) hilesi varmış sende var mı acaba?

Konu Sahibi
Facebook'ta oynadığım Top Eleven diye bir oyun var. Bu oyunun Para ve Tokens (Oyunda kullanılan Jeton) hilesi varmış sende var mı acaba?

Lutfen telefonunuzun markasini rootlu olup olmadigini yazin konuda da belirttigim gibi

taylan08

Üye
hungry shark evo altın bulurmusun