cehalet1919 Üye ben dragon ball'ı hiç unutamıyorum ve hala serileri yerli, yabancı kanaaladan bulup. . indirip izliyorum. .
ben dragon ball'ı hiç unutamıyorum ve hala serileri yerli, yabancı kanaaladan bulup. . indirip izliyorum. .
N1C<-lazımdeğil Üye Şirinler tabikide ve pokemon.. ----------Eklendi @ 12:58:27 ---------- Yazıldı @ 12:56:36 ---------- Konu hortladı
Şirinler tabikide ve pokemon.. ----------Eklendi @ 12:58:27 ---------- Yazıldı @ 12:56:36 ---------- Konu hortladı
__xXx__ Üye çılgın korsan jack i çok severdim ben bi de nascar yarışçıları vardı bunlar çok tanınan çizgi filmler değil ama ben severdim
çılgın korsan jack i çok severdim ben bi de nascar yarışçıları vardı bunlar çok tanınan çizgi filmler değil ama ben severdim
PrınceOfPersia Üye Tom ve Jery ve Pokemon Şimdi canım nasıl istedi izlemeyi Youtube a giripte bi izleyim
waycell Üye slam dunk adında bir japon çizgi filmi vardı konu bir kızdan hoşlandığı için basketbola başlayan çocuğun hikayesi 15 yıl önce muhteşem geliyordu
slam dunk adında bir japon çizgi filmi vardı konu bir kızdan hoşlandığı için basketbola başlayan çocuğun hikayesi 15 yıl önce muhteşem geliyordu
__xXx__ Üye waycell' Alıntı: slam dunk adında bir japon çizgi filmi vardı konu bir kızdan hoşlandığı için basketbola başlayan çocuğun hikayesi 15 yıl önce muhteşem geliyordu Genişletmek için tıkla ... hatırlar gibi oldum sanki kafamda öyle bi çizgi dizi var 90 lı yılların sonlarına doğru benzer bi konuya sahip çizgi dizi izlerdim ama asıl adı o muydu net olarak hatırlayamıyorum
waycell' Alıntı: slam dunk adında bir japon çizgi filmi vardı konu bir kızdan hoşlandığı için basketbola başlayan çocuğun hikayesi 15 yıl önce muhteşem geliyordu Genişletmek için tıkla ... hatırlar gibi oldum sanki kafamda öyle bi çizgi dizi var 90 lı yılların sonlarına doğru benzer bi konuya sahip çizgi dizi izlerdim ama asıl adı o muydu net olarak hatırlayamıyorum