hhg

Emip

Üye
    Konu Sahibi
hhg
f

Son düzenleme:
Tepkiler: x-scarface
Kilo önemli değil o senin yüreğini sevmeli sonuçta bedenini değil utangaçlığını yen ve unutma

Tepkiler: Emip ve Joker

Joker

Emekli Yönetici
Bende kiloluyum ama bir sürü kız arkadaşım oldu bunun tek sebebinin kendine güvenmek olduğunu düşünüyorum.Kendine güven ve çık karşısına en azından ne yapacağını bilirsin.Birde çok takma bunları daha hayat uzun öyle dertler gelicekki başına bunun gibi şeyler aklına bile gelmiycek benim önerim anı yaşa çünkü geri döndüremiyorsun zamanı

Tepkiler: Emip

Emip

Üye
    Konu Sahibi
sorun orda kendime güvenmemek Bunu nasıl yenerim ?

çok takıyorsun benim kimse umrumda deyil sevmişim sevilmişim

Bunun için önce utangaçlığını yenmen gerekir

Joker

Emekli Yönetici
Korkularınızla yüzleşin derler ya onun gibi mesela yani bir kızdan utanıyosun diyelim onunla daha fazla vakit geçir zamanla utangaçlık geçer onunla daha samimi olursunuz

Tepkiler: x-scarface
Unutmak diye birşey yoktur...
Alişmak vardir...

(Karadayi)...

Emip

Üye
    Konu Sahibi
yanına gitmeye utanıyorum olumsuz cevaplardan korkuyorum

Tepkiler: Joker
Utanma yok kendime güvenim tam ama... Olmadı be

Emip

Üye
    Konu Sahibi
onla konuşurken nasıl bir konu konuşalım derimde ama konuşmaktan korkuyorum

Oğuzhan

Üye
biraz vakit geçir onunla senden hoşlanır zaten okul çıkışa birlikte bir şeyler yapmak iste sabah kahvaltı teklif et orijinal espriler yap kendine güven gerisi gelir unutma ki herkesin hoşuna gitmeyen yanları vardır o da kusursuz değil sen kilonu kafaya takarsın bir başkası boyunu kafaya takar bir başkası da başka bir şeye...

Tepkiler: x-scarface ve Joker

Emip

Üye
    Konu Sahibi
diğer sınıtan birde onla daha konuşmadım

Sana bi tavsiye doğal ol.. Mesela ben normal konuşurken direk seni seviyorum demiştim

Ne mi oldu?hiç bişey üzgünüm dedi bundan 4-5 ay önce. Sana tavsiye sakın kaptırma kendini Ayrıca emin misin aşık olduğundan? Hoşlanıyorsun belki.

Emip

Üye
    Konu Sahibi
Terliyorum kalbim atıyo

- - - Eklendi - - -

111

- - - Eklendi - - -

Konuşmazsan daha kötü olur bence git açık açık anlat herşeyi.Eğer olmazsada olmaz yani kendini üzmeye gerek yok
UTangaçlık ve olumsuz cevap korkum var