Reşwan Emekli Yönetici ufak bir kelime hatası olmuş, bilerek yazmadım yanlış anlaşılmasın "mutluluklar"
Elektr0 Üye Tühh baya bir geç kalmışım hiç görmedim haberim yoktu İyiki doğdun.. nice mutlu hzurLu güzeL yıllara...
Tühh baya bir geç kalmışım hiç görmedim haberim yoktu İyiki doğdun.. nice mutlu hzurLu güzeL yıllara...
zaza Üye .Shadow.' Alıntı: Artık yaşım 16 Genişletmek için tıkla ... aman çok büyüdün sanki doğum günün kutlu olsun kardeşim. nice mutlu, sağlıklı, huzurlu ve hayırlı yıllar
.Shadow.' Alıntı: Artık yaşım 16 Genişletmek için tıkla ... aman çok büyüdün sanki doğum günün kutlu olsun kardeşim. nice mutlu, sağlıklı, huzurlu ve hayırlı yıllar
Dafny Üye mangdaşire' Alıntı: mutlu yıllar Genişletmek için tıkla ... Samsun55''' Alıntı: mutlu yıllar Genişletmek için tıkla ... Anıl Umut' Alıntı: İyi ki doğdun.Mutlu yıllar Genişletmek için tıkla ... Mert' Alıntı: Mutlu yıllarr Feyza Genişletmek için tıkla ... Benim pastam daha güzeldi pelın_' Alıntı: mutlu yıllar Genişletmek için tıkla ... Elektr0' Alıntı: Tühh baya bir geç kalmışım hiç görmedim haberim yoktu İyiki doğdun.. nice mutlu hzurLu güzeL yıllara... Genişletmek için tıkla ... kingmor' Alıntı: doğum günün kutlu olsn kardeşim Genişletmek için tıkla ... zaza' Alıntı: aman çok büyüdün sanki doğum günün kutlu olsun kardeşim. nice mutlu, sağlıklı, huzurlu ve hayırlı yıllar Genişletmek için tıkla ... Olsun yaş 16 diyor Masha' Alıntı: bir gün gecikmeyle İyiki Doğdun, Nice Sağlıklı Senelere.. Genişletmek için tıkla ... Dolgore' Alıntı: Nice senelere insallah.. Genişletmek için tıkla ... Hepinize çok teşekkür ederim ----------Eklendi @ 16:04:22 ---------- Yazıldı @ 16:03:50 ---------- 'Patron' Alıntı: anlamamışmış Genişletmek için tıkla ... Reşwan' Alıntı: ufak bir kelime hatası olmuş, bilerek yazmadım yanlış anlaşılmasın "mutluluklar" Genişletmek için tıkla ... Sorun değil abi Teşekkürler tekrar.
mangdaşire' Alıntı: mutlu yıllar Genişletmek için tıkla ... Samsun55''' Alıntı: mutlu yıllar Genişletmek için tıkla ... Anıl Umut' Alıntı: İyi ki doğdun.Mutlu yıllar Genişletmek için tıkla ... Mert' Alıntı: Mutlu yıllarr Feyza Genişletmek için tıkla ... Benim pastam daha güzeldi pelın_' Alıntı: mutlu yıllar Genişletmek için tıkla ... Elektr0' Alıntı: Tühh baya bir geç kalmışım hiç görmedim haberim yoktu İyiki doğdun.. nice mutlu hzurLu güzeL yıllara... Genişletmek için tıkla ... kingmor' Alıntı: doğum günün kutlu olsn kardeşim Genişletmek için tıkla ... zaza' Alıntı: aman çok büyüdün sanki doğum günün kutlu olsun kardeşim. nice mutlu, sağlıklı, huzurlu ve hayırlı yıllar Genişletmek için tıkla ... Olsun yaş 16 diyor Masha' Alıntı: bir gün gecikmeyle İyiki Doğdun, Nice Sağlıklı Senelere.. Genişletmek için tıkla ... Dolgore' Alıntı: Nice senelere insallah.. Genişletmek için tıkla ... Hepinize çok teşekkür ederim ----------Eklendi @ 16:04:22 ---------- Yazıldı @ 16:03:50 ---------- 'Patron' Alıntı: anlamamışmış Genişletmek için tıkla ... Reşwan' Alıntı: ufak bir kelime hatası olmuş, bilerek yazmadım yanlış anlaşılmasın "mutluluklar" Genişletmek için tıkla ... Sorun değil abi Teşekkürler tekrar.
Dafny Üye zaza' Alıntı: insan bir teşekkür eder Genişletmek için tıkla ... Hepinize teşekkür ederim dedim
Dafny Üye Oguzc@N' Alıntı: nice senellere Genişletmek için tıkla ... Aman Allah'ım konuma virüs mü girmişş
bebe_ruhi Üye niye doğdun kız hahahaha , yahu birine böle desen ne olur acaba adamın kursağında kalır valla, herkes sıradan tebrik ediyor kılın biri çıkıyor oradan niye doğdun lennn diyerek tokatı çakıyor valla yılın komedisi olurdu ha neyse shadow seninde doğum günün kutlu olsun
niye doğdun kız hahahaha , yahu birine böle desen ne olur acaba adamın kursağında kalır valla, herkes sıradan tebrik ediyor kılın biri çıkıyor oradan niye doğdun lennn diyerek tokatı çakıyor valla yılın komedisi olurdu ha neyse shadow seninde doğum günün kutlu olsun
Dafny Üye bebe_ruhi' Alıntı: niye doğdun kız hahahaha , yahu birine böle desen ne olur acaba adamın kursağında kalır valla, herkes sıradan tebrik ediyor kılın biri çıkıyor oradan niye doğdun lennn diyerek tokatı çakıyor valla yılın komedisi olurdu ha neyse shadow seninde doğum günün kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... İnan öyle olurdu Teşekkürler.
bebe_ruhi' Alıntı: niye doğdun kız hahahaha , yahu birine böle desen ne olur acaba adamın kursağında kalır valla, herkes sıradan tebrik ediyor kılın biri çıkıyor oradan niye doğdun lennn diyerek tokatı çakıyor valla yılın komedisi olurdu ha neyse shadow seninde doğum günün kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... İnan öyle olurdu Teşekkürler.