Hesap Kitap WP8 Uygulaması

    Konu Sahibi
Hesap Kitap WP8 Uygulaması



Hesap Kitap; akıllı, mobil ve kullanımı kolay bir bireysel finans yönetimi uygulaması.
Dahası, Hesap Kitap uluslararası muhasebe esaslarına bağlı. Yani, harcamalarınızı takip etmekten çok daha fazlasını yapıyor. Bireysel finans yönetiminin dört önemli unsuruna dayanıyor: Gelir, giderler, aktifler ve pasifler. Hesap Kitap ile her bir işlem; gider, borç, gelir veya birikim cinsinden uygun bölmelere kaydedilir. Size bütün tabloyu sunar.

Gizliliğimiz için uygulamada lokal şifleme mevcuttur.





Uygulamanın kötü tarafı ise, Skydrive (bulut) hesabınıza yedek almaya olanak sağlamıyor olmasıdır, buda cihazınızın sıfırlama ve arızalanma durumlarında verilerinizin kaybolması demektir ki kulağa hoş gelen bir durum olmasa gerek. Ancak uygulama, bu tür sorunlar için üye olmanız durumunda kendi bulut veri tabanını kullanıyor ve verilerinizin güvende kalmasını sağlıyor. Ayrıca verilerinize web sayfası üzerinden üye girişi yaparak da ulaşabiliyorsunuz.

Not: Kendi bulut veri tabanı için size ücretsiz üyelik sağlıyor fakat yukarıdaki görselde de gördüğünüz üzere, Bulut hesabınızın ücretsiz kullanımı 3 aylık bir süre ile kısıtlanmış durumda. Üç aylık kullanım sonrasında ise, ne kadar ücret istendiği ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşamadım.

Uygulama sitesi


Uygulamaya ait axp dosyasını ekten indirebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tepkiler: BLasTeaR, skynet, mesutcinik ve 2 diğerleri

beats

Üye
 
Tepkiler: OttomaN TigeR

saynesim

Üye
Teşekkürler
 
Tepkiler: OttomaN TigeR
emeğine sağlık abi, teşekkürler
 
Tepkiler: OttomaN TigeR
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar, kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum
 
Konu ve inceleme için teşekkürler Gökçen, eline sağlık.
 
Tepkiler: OttomaN TigeR
    Konu Sahibi
Rica ederim, ilginiz için ben teşekkür ederim.
 
Harbi süper uygulamaymış lumia'm gelsin kuracağım.

Arıyordum da aslında, hep dedim şu harcamaları bi muhasebeleştirsem de ay sonunda "nereye gitti bu para" demesem

Teşekkürler Gökçen Abicim eline sağlık
 
Tepkiler: OttomaN TigeR
    Konu Sahibi
Rica ederim Arda'cım, iki gündür bu uygulamayı test ediyordum. Artık daimi kullanıcısıyım.
 

OozyStaw

Üye
İnceleme için
 
Tepkiler: OttomaN TigeR
    Konu Sahibi
Bulut hesabında %50 indirim...

HesapKitap, bulut hesabı özelliği ile kişisel kayıtlara tüm platformlardan ulaşma imkanı sağlarken, aynı zamanda yedekleme ve güncelleme imkanı da sunuyor. Yeni sürümle birlikte çok daha hızlı hale getirilen uygulamanın bulut hesabı, %50 indirim ile senelik olarak 8,99 TL olarak sunuluyor. Bu uygulama sonrası daha önce bulut hesabı alan kullanıcılar da unutulmuyor ve eski kullanıcıların bulut hesaplarını kullanım süresi de bir sene uzatılıyor.

Yenilikler çok yakında...
Her geçen gün geliştirilen uygulamaya çok yakında lokasyon kaydetme, lokasyon hatırlatma, anımsatıcı, ses efekti, oyunsallaşttırma gibi yeni özellikler de eklenecek. Günden güne güncellenen versiyonu ile çok daha da kullanışlı hale gelen uygulama, kullanıcılarının bütçe takip problemine son vereceğe benziyor.

Hesap Kitap'a göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Fiyatını da da öğrenmiş olduk.