hersey cope cok guzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bulent67

Üye
    Konu Sahibi
hersey cope cok guzel
valla ben bu siteyi begeniyorum fakat paylasim yapmak istedigim zaman konu hep cope gidiyor mesela kac sefer s60 v3 oyun paylasmak istersem kabul olmuyor ve cöpe ne bu simdi admin konuyu cöpe yolluyo ben cevap yazmak istiyorum neden yaptigini yollayamiyorum neymis kisitli bir alana erisim falan hikaye sanki dersin nasa`´ya yada pentagona uye oluyoz valla paylasmicam artik bisey sömürmek daha kolay adamlar ayni oyunlari onlarca kez koyuyorlar yayinlaniyo ben bisey koyuyom cöpe HAKSIZLIK!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Burak

Üye
paylastığın içeriğin aynısı daha önce verilmişse isteğin kabul edilmez.

Revengeful

Emekli Yönetici
Onceden paylaşılmış programlar tkrar paylaşılinca elbette silinir.
Arasira gözden kacabiliyor ve aynı konu tekrar açılabiliyor. Öyle bır konu gördüğünüzde şikayet et butonunu kullanarak konuyu sildirebilirsiniz

haltie

Üye
Arkadaşların dedikleri doğru sitede var olan bir konuyu açmışsınızdır.Yoksa neden konu çöpe taşınsın.Kimseye hakszılık olmaz içiniz rahat olsun.Böyle bir şey düşündüğünüz anda şikayet et butonunu kullanın

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar gerekeni söylemişler.birkaç konunu ben kapattım çünkü daha önce paylaşılmış.

EroL

Emekli Yönetici
Sürekli flood yapıyorsun konularında, Açtığın konuları tekrar tekrar açıyorsun, melodi paylaşımlarında rar dosyasını şişirmek için içine uzun mp3 koyuyorsun ...... Bir noktada uzlaşmamız lazım seninle, forum kurallarına uyman gerekiyor.

Burak

Üye
1sene sonra hort olmuş

devam ediyor demek aynı sekılde bu arkadas flood'a.

bulent67

Üye
    Konu Sahibi
heytttttttt hayda breeeeee

ChavRash

Emekli Yönetici
Bu son uyarınız olsun. Tekrarında uyarı puanı alacaksınız. Forum kuralları herkese geçerli, uymak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...