Herkese merhaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Herkese merhaba
Daha yeni katıldım aranıza ama eminim uzun süre boyunca birlikte olucaz sizlerle. Ben bir android oyuncu 'yum. Çok oyun denerim-oynarım. Forumda da bu alanda kariyer yapmak istiyorum Adım murat bu arada.

Umarım ileride çok iyi dostluklar kurarım herkesle. Tekrar selamlar

Tepkiler: Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Hosgeldiniz aramiza iyi ve hos vakit gecirmeniz tabiki iyi ve hos dostluklara erismeniz cok yakin.

Tepkiler: Android Oyuncu

Eykul

Üye
Hosgeldin bu sefer yorum yapmayacagim (dusunce ve ifade ozgurlugun evde kalsin )

Tepkiler: Android Oyuncu ve doctorrr

doctorrr

Üye
hoş geldiniz efenim

lgkg300

Üye

Rambo'dan sonra yeni bir android kullanıcısı aramıza katıldı hoşgeldin gardaşim

Emrgncy

Üye
Hoşgeldin Kardeşim

Konu Sahibi
Ne kadar güzel herkes yorum yazıyor. Çok aktif bir forum olduğu her halinden belli Anlaşılan sizlerden kopamayacağım hiç Bu arada herkese teşekkürler yorumları için

Eykul

Üye
Hosgeldin konum yine cop kutusuna koyulmus

Konu Sahibi
Hoşbulduk. Tek tek teşekkür ederek zaman kaybetmek istemiyorum. Daha Android Oyun bölümünde oyunlarımı paylaşıcam Kimse kusuruma bakmasın lütfen

Konu Sahibi
Yorum yapan herkese teşekkür ederim. Hoşbulduk umarım ileriki zamanlarda daha çok kaynaşır ve tanışırız

Not: Ben her yorum yaptığımda ; "Mesajınız gönderildi ve Yönetici Onayına gidecektir. Açtığınız konuyu, yöneticinin onaylaması gerekiyor ve onaylayana kadar konu forumda görünmeyecektir. Şimdi foruma tekrar yönlendiriliyorsunuz." Bu yazıyor. Neden acaba ?

ia.phlvn

Üye
Hoşgeldin kardeş

.SeRDaR.

Üye
hosgeldiniz.

Eykul

Üye
[ENGİN];4777477' Alıntı:
hoşgeldin

- - - Eklendi - - -

mod'larla iletişime geç belki konun denetim masa'sındadır.

Denetim masasi

Ya hemen siliyorlar sonra bazilari koymuyorlar

http://www.maxicep.com/turk-ve-dunya-tarihi/insanlar-nasil-birbirine-dusuyorlar-ortada-birsey-yokken-652840.html#post4777508

SHS

Üye
hoşgeldin Murat, doğru yerdesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...