teknolojibaronu Üye İşte bunu ayakta alkışlarım #Siri #iOS8.3 Sıkıyorsa ceyd-a nız S-Vioce'iniz yapsın. Son düzenleme: 23 Nis 2015
BLasTeaR Üye plajterligi' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Hepsi birbirinden çok çok güzel ve komik ama buna bittim işte
plajterligi' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Hepsi birbirinden çok çok güzel ve komik ama buna bittim işte
Serhan Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Beynim Yandı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Spoiler vermeyi de biliyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız shahdhjdksjsjdmfk Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Beynim Yandı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Spoiler vermeyi de biliyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız shahdhjdksjsjdmfk Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Serhan Üye teknolojibaronu' Alıntı: Yeni renkli ses dalgası diyorsan yeni watch çıkacak. Genişletmek için tıkla ... Hayır İOS 9 daki yeni siri efektlerini kastediyor
teknolojibaronu' Alıntı: Yeni renkli ses dalgası diyorsan yeni watch çıkacak. Genişletmek için tıkla ... Hayır İOS 9 daki yeni siri efektlerini kastediyor
teknolojibaronu Üye Serhan' Alıntı: Hayır İOS 9 daki yeni siri efektlerini kastediyor Genişletmek için tıkla ... Onu zaten beta testlerinden görmüştük ondan o değildir diye düşündüm.
Serhan' Alıntı: Hayır İOS 9 daki yeni siri efektlerini kastediyor Genişletmek için tıkla ... Onu zaten beta testlerinden görmüştük ondan o değildir diye düşündüm.
Serhan Üye Valla 6C de Watch'de olabilir. Bence de o ses dalgasının renklerini kastederek 6C yi diyor. Watch'de olabilir aynı renklerdeki. Valla şöyle bir yeni Watch çıksa hemen alırdım. İlk nesil alınmaz gibi geliyor
Valla 6C de Watch'de olabilir. Bence de o ses dalgasının renklerini kastederek 6C yi diyor. Watch'de olabilir aynı renklerdeki. Valla şöyle bir yeni Watch çıksa hemen alırdım. İlk nesil alınmaz gibi geliyor