lgkg300 Üye Kime gitsem, kimim var kime gitsem Benden dertli kesilir, dermana kime gitsem (Kerkük Hoyratı)
esokmen Üye Kalana değilde Gidene koyar bu aşk - - - Eklendi - - - Acıyorsa kalbin azda olsa elbet vardır sevdiği oralarda..
Kalana değilde Gidene koyar bu aşk - - - Eklendi - - - Acıyorsa kalbin azda olsa elbet vardır sevdiği oralarda..
Tuba Üye Sükut Eyledim ; Kahrı Var Dediler Biraz Söyledim ; Zehri Var Dediler Sustum ; Kahrından Susuyor Dediler Biraz Konuştum ; Zehrini Kusuyor Dediler..!
Sükut Eyledim ; Kahrı Var Dediler Biraz Söyledim ; Zehri Var Dediler Sustum ; Kahrından Susuyor Dediler Biraz Konuştum ; Zehrini Kusuyor Dediler..!
onurca06 Üye "Dünyayı iki elinin arasına alabilir misin ?" dediler. Biz de "GALATASARAY" atkısı açtık. bu da benim imzam ama güzel söz
"Dünyayı iki elinin arasına alabilir misin ?" dediler. Biz de "GALATASARAY" atkısı açtık. bu da benim imzam ama güzel söz
MeLih_061 Üye Tavrımla kişiliğimi birbirine karıştırma ! Kişiliğim ' Kim olduğumla ' tavrım ' Kim olduğunla ' ilgilidir.
Tavrımla kişiliğimi birbirine karıştırma ! Kişiliğim ' Kim olduğumla ' tavrım ' Kim olduğunla ' ilgilidir.
MeLih_061 Üye Anahtar gibi sadece kaybolduğunda aranan biri olmak istemiyorsan , Nasıl olsa o hep paspasın altındadır hissi vermeyeceksin kimseye...
Anahtar gibi sadece kaybolduğunda aranan biri olmak istemiyorsan , Nasıl olsa o hep paspasın altındadır hissi vermeyeceksin kimseye...
Tuba Üye "Bir yürek ancak bir yürekle takas edilir... Yüreğini almadığım kimseye vermem yüreğimi...!" [Şems-i Tebrizi ]
"Bir yürek ancak bir yürekle takas edilir... Yüreğini almadığım kimseye vermem yüreğimi...!" [Şems-i Tebrizi ]
trabzon_ahmet Üye "Aşkın en acımasız yanı ağzından çıkmaya cesareti olmayan sözlerin,yürekte fırtınalar koparmasıdır."
"Aşkın en acımasız yanı ağzından çıkmaya cesareti olmayan sözlerin,yürekte fırtınalar koparmasıdır."
Tuba Üye Onurumu ayaklar altına alıp Hayatı yaşamaktansa, Hayatı ayaklarım altına alır Onurumla yaşarım...
MeLih_061 Üye Akıttığın göz yαşlαrını silmek yerine, akmasına neden olanları sil hayatından ve unutma ki nankörlük ; zayıf insanların işidir...
Akıttığın göz yαşlαrını silmek yerine, akmasına neden olanları sil hayatından ve unutma ki nankörlük ; zayıf insanların işidir...
Tuba Üye Nehir gibidir insan sadece yüzüyle bilinir; Derininde ne saklar, yüreğinde ne olup biter söyleyemez Sessizce akıp gider...
Nehir gibidir insan sadece yüzüyle bilinir; Derininde ne saklar, yüreğinde ne olup biter söyleyemez Sessizce akıp gider...
MeLih_061 Üye Hayat öyle bir karmaşa ki ; ya doğru zamanda yanlış insanı çıkarıyor karşına , ya da yanlış zaman doğru insanın kaybına neden oluyor.. Ya zamana yeniliyorsun ya kişiye..
Hayat öyle bir karmaşa ki ; ya doğru zamanda yanlış insanı çıkarıyor karşına , ya da yanlış zaman doğru insanın kaybına neden oluyor.. Ya zamana yeniliyorsun ya kişiye..