SAINT1 Üye Ruhum habersiz kendi halinden Belkide birşeyler alsam iyi gelir meyve halinden Halinden haberi yok garip ruh'un Sanki çftini kaybetmiş gemisinde Nuh'un Salladım öyle iki kıta içimden geldi Ruh'um belki oynak bişiler çal der bu pazartesi. Saallayım dedim uzadı verdiğim rahatsızlıkdan dolayı özür dilerim Sayın Şiir severler.
Ruhum habersiz kendi halinden Belkide birşeyler alsam iyi gelir meyve halinden Halinden haberi yok garip ruh'un Sanki çftini kaybetmiş gemisinde Nuh'un Salladım öyle iki kıta içimden geldi Ruh'um belki oynak bişiler çal der bu pazartesi. Saallayım dedim uzadı verdiğim rahatsızlıkdan dolayı özür dilerim Sayın Şiir severler.
minoo Üye SAINT1' Alıntı: Ruhum habersiz kendi halinden Belkide birşeyler alsam iyi gelir meyve halinden Halinden haberi yok garip ruh'un Sanki çftini kaybetmiş gemisinde Nuh'un Salladım öyle iki kıta içimden geldi Ruh'um belki oynak bişiler çal der bu pazartesi. Saallayım dedim uzadı verdiğim rahatsızlıkdan dolayı özür dilerim Sayın Şiir severler. Genişletmek için tıkla ... bu sna ait deil dmi
SAINT1' Alıntı: Ruhum habersiz kendi halinden Belkide birşeyler alsam iyi gelir meyve halinden Halinden haberi yok garip ruh'un Sanki çftini kaybetmiş gemisinde Nuh'un Salladım öyle iki kıta içimden geldi Ruh'um belki oynak bişiler çal der bu pazartesi. Saallayım dedim uzadı verdiğim rahatsızlıkdan dolayı özür dilerim Sayın Şiir severler. Genişletmek için tıkla ... bu sna ait deil dmi
SAINT1 Üye İyi sallrım ya.o anda böyle yanımda kimse olmasın 5 dakkada şarkı şiir yazarım yani ama komik yada hafif esprili olunca daha kolay oluyor.Sallayabilitem yüksektir.
İyi sallrım ya.o anda böyle yanımda kimse olmasın 5 dakkada şarkı şiir yazarım yani ama komik yada hafif esprili olunca daha kolay oluyor.Sallayabilitem yüksektir.