ANIL Admin doctorrr' Alıntı: senin ağzına üç ay yaz tatilinden önce beslenme çantasına konulup orda unutulmuş yarım peynir ekmekle vururum ha Genişletmek için tıkla ... 1 gün forumdan uzaklaşmak ister misin
doctorrr' Alıntı: senin ağzına üç ay yaz tatilinden önce beslenme çantasına konulup orda unutulmuş yarım peynir ekmekle vururum ha Genişletmek için tıkla ... 1 gün forumdan uzaklaşmak ister misin
Razzers Üye Konu Sahibi ANIL' Alıntı: Benim işlemci eskide kaldı artık tavsiye etmiyorum zaten o kadar abartı performans vermiyor 2630qm. Ekran kartı 6770M orta sınıf zaten yavaş yavaş yeni laptop bakmam lazım Genişletmek için tıkla ... bilgisayarımdan soğudum
ANIL' Alıntı: Benim işlemci eskide kaldı artık tavsiye etmiyorum zaten o kadar abartı performans vermiyor 2630qm. Ekran kartı 6770M orta sınıf zaten yavaş yavaş yeni laptop bakmam lazım Genişletmek için tıkla ... bilgisayarımdan soğudum
ANIL Admin __simyacı__' Alıntı: Pc sini benimkiyle yaristira bilecek olan varmiiiiiii Genişletmek için tıkla ... Yok ya ne gerek var __simyacı__' Alıntı: Bir su cpu resmini ekleye bilsem ya Genişletmek için tıkla ... Print screen yap paint yapıştır sonra hızlı resime yükle linkini buraya yapıştır bunlar basit şeyler...
__simyacı__' Alıntı: Pc sini benimkiyle yaristira bilecek olan varmiiiiiii Genişletmek için tıkla ... Yok ya ne gerek var __simyacı__' Alıntı: Bir su cpu resmini ekleye bilsem ya Genişletmek için tıkla ... Print screen yap paint yapıştır sonra hızlı resime yükle linkini buraya yapıştır bunlar basit şeyler...
BrainHacker Üye ANIL' Alıntı: Yok ya ne gerek var Print screen yap paint yapıştır sonra hızlı resime yükle linkini buraya yapıştır bunlar basit şeyler... Genişletmek için tıkla ... Anlamadim
ANIL' Alıntı: Yok ya ne gerek var Print screen yap paint yapıştır sonra hızlı resime yükle linkini buraya yapıştır bunlar basit şeyler... Genişletmek için tıkla ... Anlamadim
Razzers Üye Konu Sahibi NBA 2K13 Yüklüyorum - - - Eklendi - - - __simyacı__' Alıntı: Anlamadim Genişletmek için tıkla ... http://www.hizliresim.com/
NBA 2K13 Yüklüyorum - - - Eklendi - - - __simyacı__' Alıntı: Anlamadim Genişletmek için tıkla ... http://www.hizliresim.com/
BrainHacker Üye ANIL' Alıntı: Gerçeği bu aslında Kendi görev yöneticiniz yok mu Genişletmek için tıkla ... Güzel yapmismiyim
ANIL' Alıntı: Gerçeği bu aslında Kendi görev yöneticiniz yok mu Genişletmek için tıkla ... Güzel yapmismiyim
ANIL Admin __simyacı__' Alıntı: Güzel yapmismiyim Genişletmek için tıkla ... Evet o kadar çok çekirdek var ama cpu kullanımı %0
__simyacı__' Alıntı: Güzel yapmismiyim Genişletmek için tıkla ... Evet o kadar çok çekirdek var ama cpu kullanımı %0
BrainHacker Üye ANIL' Alıntı: Evet o kadar çok çekirdek var ama cpu kullanımı %0 Genişletmek için tıkla ... Arkadasin 8 cekirdekli cpu resminden yaptim - - - Eklendi - - - Benimki 2 cekirdek
ANIL' Alıntı: Evet o kadar çok çekirdek var ama cpu kullanımı %0 Genişletmek için tıkla ... Arkadasin 8 cekirdekli cpu resminden yaptim - - - Eklendi - - - Benimki 2 cekirdek