Bahadir_fb Üye Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Son düzenleme: 16 Tem 2014
EroL Emekli Yönetici Başka adminler de var biraz da onları taglayın yahu mürteza16' Alıntı: Konu sabitlenebilir mi? @EroL Genişletmek için tıkla ... Bunu bölüm yöneticilerine sorman gerekli. Moderatörler bu gibi işler için var, bölüm düzenini onlar sağlıyorlar gerekli görürlerse yaparlar.
Başka adminler de var biraz da onları taglayın yahu mürteza16' Alıntı: Konu sabitlenebilir mi? @EroL Genişletmek için tıkla ... Bunu bölüm yöneticilerine sorman gerekli. Moderatörler bu gibi işler için var, bölüm düzenini onlar sağlıyorlar gerekli görürlerse yaparlar.
mürteza16 Üye Konu Sahibi EroL' Alıntı: Başka adminler de var biraz da onları taglayın yahu Bunu bölüm yöneticilerine sorman gerekli. Moderatörler bu gibi işler için var, bölüm düzenini onlar sağlıyorlar gerekli görürlerse yaparlar. Genişletmek için tıkla ... Tamam abi. Moderatorlere sorarım.Konu sabitlenebilir mi? @Buğra
EroL' Alıntı: Başka adminler de var biraz da onları taglayın yahu Bunu bölüm yöneticilerine sorman gerekli. Moderatörler bu gibi işler için var, bölüm düzenini onlar sağlıyorlar gerekli görürlerse yaparlar. Genişletmek için tıkla ... Tamam abi. Moderatorlere sorarım.Konu sabitlenebilir mi? @Buğra
Bahadir_fb Üye Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Son düzenleme: 16 Tem 2014
Bahadir_fb Üye burakor7' Alıntı: yok hocam benim duvar kagidi harbiden bu Genişletmek için tıkla ... Hitleri koyacagina daha hayırlı bir insani koysaydin ya telefonuna. Bu arada forumda din ve ırk ayrımı yapmak sakıncalı soyliyimde
burakor7' Alıntı: yok hocam benim duvar kagidi harbiden bu Genişletmek için tıkla ... Hitleri koyacagina daha hayırlı bir insani koysaydin ya telefonuna. Bu arada forumda din ve ırk ayrımı yapmak sakıncalı soyliyimde
burakor7 Üye Bahadir_fb' Alıntı: Hitleri koyacagina daha hayırlı bir insani koysaydin ya telefonuna. Bu arada forumda din ve ırk ayrımı yapmak sakıncalı soyliyimde Genişletmek için tıkla ... ben irkci deilim hocam sadece hitleri seviyorum
Bahadir_fb' Alıntı: Hitleri koyacagina daha hayırlı bir insani koysaydin ya telefonuna. Bu arada forumda din ve ırk ayrımı yapmak sakıncalı soyliyimde Genişletmek için tıkla ... ben irkci deilim hocam sadece hitleri seviyorum