caglet Üye Bence tıpalı al çok rahat .. tıpalıdan kastım ucunda poşet gibi naylon mudur nedir birşeyler var
drso61 Üye merhaba, elimde philips shl 5001/10 kulaklık var, sıfır, 2 yıl garantili, satıyorum, fiyatı 50tl, ilanımı sahibinden.com'da da görebilirsiniz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
merhaba, elimde philips shl 5001/10 kulaklık var, sıfır, 2 yıl garantili, satıyorum, fiyatı 50tl, ilanımı sahibinden.com'da da görebilirsiniz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Oğuzhan Üye philips shl1700/10 ---------- Eklendi @ 07:51:29 ---------- Yazıldı @ 07:50:16 ---------- drso61' Alıntı: merhaba, elimde philips shl 5001/10 kulaklık var, sıfır, 2 yıl garantili, satıyorum, fiyatı 50tl, ilanımı sahibinden.com'da da görebilirsiniz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... turuncu değil de başka bir renk olsaydı bunu düşünebilirdim süper bu kulaklık
philips shl1700/10 ---------- Eklendi @ 07:51:29 ---------- Yazıldı @ 07:50:16 ---------- drso61' Alıntı: merhaba, elimde philips shl 5001/10 kulaklık var, sıfır, 2 yıl garantili, satıyorum, fiyatı 50tl, ilanımı sahibinden.com'da da görebilirsiniz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... turuncu değil de başka bir renk olsaydı bunu düşünebilirdim süper bu kulaklık