Herkes Kendi Telefonunu Tanıtsın :)

Cs***MaN

Üye
Ama senin de dediğin gibi D900i daha önce çıkmış ve o seçildi bunu değiştiremezsin tmm mı Ve D900i çok güzel bir telefon ....

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
beyler tartışmayalım lütfen her telefon sahibine göre güzeldir diye bi atasözü varmış aslında yokmuş ama bu işi büyütmeyelim nolur büyüklük sizde kalsın ok

Cs***MaN

Üye
Ya abi yok ne tartışması ben benim telefonum diye diyosam ne oluyum ztn almadan önce de çok hoşuma gidiyordu D900i nedne diye sorarsanız ince telefon hoş telefon 1 Gb hafıza kartı var müzikleride güzel çalıyo kamerası da güzel radyoda var benim için program fln öncemli diğil benim için kamera + hafıza fln filan

Cs***MaN

Üye
Ya tmm kardeşim yeter saçma sapan şeyler için birbirimizi kırmayalım benim sinirlendiğim olay şu sen D900i ye D900i Telefonmu demişsin telefonun neyi var kamerası mı kötü?:3.2 Mega. oto focus Radyosumu yok : Var Hafıza kartımı takılmıyo:takılıyo Müzikler Kötümü çalıyo : Hayır gayet güzel yada Telefon çok mu kaba : Hayır çok ince hoş bir telefon ama ok program atılmıyo dersen bak o konuda haklısın program atılmıyo ama bende söylediğim gibi prog. fln fazla işim olmaz

GuNSTuR

Üye

bu var super bıse anlatmama gerek yok özellıklerını bılıyorsunuz

bi de w700i var sı bugun sattım onuda

djkunfi

Üye
N95 8 Gb süper bi telefon aslında telefon deyip haksızlık etmemek lazım gerçekten çok başarılı;
8 gb dahili hafıza
5 mp kamera
30 fsc sınırsız video kaydı
802 11.g wireless
GPS
daha bir sürü özellik tek kelimeyle mükemmel.

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
ah bi n95 8gb telefonum (bilgisayarım) olsa ohh wireless te var sınırsız maxicep tesin gel keyfim gel

Samsung E-250 yeni aldım Herşey var üstelik blueetooth u ve java dünyası Süper!!

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun beko

ben şunu bilir başkasını alamam o da 6630 nokia 980 ytl almıştım paranın para oldugu zaman teşekkğr

pinkmoon

Üye
6630 herkesin tanıdıgı ve çok kullanışlı bir telefon.yeni cıkan bazı nokia serisine gore biraz agır kalıyo ama olsun hiç bişeye degişmem

abi herkes kendi malını över durur6300

omen632

Üye
bende gariban bir n 80 var

nokia 5200

Ağırlık : 104 GrBoyutlar : 48.2 x 92.4 x 20.7 mmŞebeke : 900/1800/1900 Ajanda : VarAlarm : VarTitreşim : VarHesap Makinesi : VarHandsFree (Eller Serbest) : YokResimli Telefon Defteri : YokSes Kayıt : VarSesli Arama : YokOrtam Sesleri Kayıt : YokKronometre : VarBas Konuş : YokJava Desteği : Varİşletim Sistemi : Standart E-Posta Desteği : YokBekleme Süresi : 263 saatKonuşma Süresi : 3.1 saatPil Türü : Li-Ion Pil Gücü : 760 mAh 3G (Görüntülü Konuşma) : YokBluetooth : VarEDGE : VarGPRS : Class 10 WAP : Versiyon 2.0 Dahili Modem : YokKızılötesi : VarPC Senkronizasyonu : VarEntegre Kamera : Var Kamera Çözünürlüğü : VGA, 640 x 480 PikselKamera Zoom : 4x Video Kayıt : VarSesli Video Kayıt : VarVideo Oynatma : VarMMS : VarMP3 Çalma : VarRadyo : VarZil Tipi : Polifonik , MP3 Melodi Programlama : YokOyun : VarTelefon Rehberi Hafızası : 5 MBArttırılabilir Hafıza : VarEkran Tipi : CSTN Ekran Çözünürlüğü : 128 x 160 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü : 256K Renk

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
5200 kardeşimde var güzel ses verio

redoano

Üye
Nokia 6630 Boyut olarak biraz kaba ama hız olarak süper. Gerçi çok daha iyileri var ama işimi fazlası ile görüyo şimdilik