Herkes içeri mutlaka okuyun !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Herkes içeri mutlaka okuyun !
Teşekkür Etmek Hem size hemde paylaşım yapan üyeye iyi gelcektir.
http://www.maxicep.com/site-hakkind...aylasim-yapan-uyeye-iyi-gelcektir-365519.html Lütfen Teşekkür ET Butonunu kullanalalım.
biz farkında olmasakta teşekkür etmek paylaşım yapan kişinin yaptığı paylaşımları beğenmek anlamına geliyor bunu gören paylaşımcılar (sağolsunlar) bize daha yeni konular ve daha güzel paylaşımlar sunacaktır buna eminim lütfen yararlandığımız konularda konu sahibine teşekkür et butonunu kullanarak teşekkür etmeyi ihmal etmeyelim...

Tepkiler: tuncer78, E$QA DILA, CryDaqqeR ve 4 diğerleri

Revengeful

Emekli Yönetici
profilime bakarsanız teşekkür etme sayımın 2500 ü geçtiğini görüceksiniz

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Yararlandığımız bütün konularda emeğe saygı göstermemiz lazım ki devamını alabilelim

aLone

Üye
ben bu zorlamayı anlamıyorum beğendiğim konuya teşekkür ederim zaten.bi payalaşım yapıyo üye beğendiysen teşekkür tıkla filan hiç hoş olmuyo açıkcası bascağım varsa bile basmıyorum

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
profilime bakarsanız teşekkür etme sayımın 2500 ü geçtiğini görüceksiniz
emeğe saygılı olmak güzeldir kendimize saygılı olmak gibidir

--------------- Ekleme ---------------

alσηє;2458719' Alıntı:
ben bu zorlamayı anlamıyorum beğendiğim konuya teşekkür ederim zaten.bi payalaşım yapıyo üye beğendiysen teşekkür tıkla filan hiç hoş olmuyo açıkcası bascağım varsa bile basmıyorum
dikkatinizi çekerim kendi konularım için yazmadım zaten toplam 6 konum var teşekkür sayısı artsın diye devamlı emek harcayan kişiler var illaki ilk hedefleri teşekkür sayısı arttırmak değildir ama teşekkür et basarak emeklerinin karşılığını vermiş olalım en azından

aLone

Üye
yok ben size bişey demiyorum benim dedim ayrı bi olay hakkıysa basılcak tabi

Aziz™

Üye
her konuyada kalkıp teşekkür etmek çok yersiz bir durum..mesela çok kez gördüm adam yardım konusu açmış millet teşekkür ediyor ne alakası varki..?yardım konusuna emeğine sağlık yazmış mesela konusu sadece kopyala yapıştır olsada teşekkür butonuna basmam şahsen.eğer hakediyorsa basılır onun dışında her konuya teşekkür etmenin mantığını anlamıyorum şahsen..
kaliteli konu açıyorsan zaten teşekkürler gelir orda sıkıntı yok fakat bir konu açtın ve teşekkür edilmesini beliyorsan açtığın konunun kalitesine bakmak gerekir..
zaten emek verilen konuların çoğu kaliteli olduğu ve teşekküre layık olduğu için bu tür konular fazlasıyla ilgi görüyor burda..

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
yardım konularına emeğine sağlık yazanlar niçin yapıyordur tahminimi söyleyeyim gerçi belki sende biliyorsundur mesaj sayısı yükseltmek rütbe yükseltmek içindir bence

Aziz™

Üye
demek istediğim her konuya teşekkür fikri pek iyi değil..
asıl mantıklı olan hakeden konuya teşekkür etmesini bilmektir..

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Aziz™;2461008' Alıntı:
demek istediğim her konuya teşekkür fikri pek iyi değil..
asıl mantıklı olan hakeden konuya teşekkür etmesini bilmektir..
evet haklısın yazdığım yazı dikkatli okuduysan eğer yararlandığınız konularda demişim

Aziz™

Üye
ben genel olarak konuştum ama neyse..

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Varsın etmesin, paylaşımcı üyeye ne zararı olur ?
Paylaşımın amacı yardım etmek değil mi, bunun illa bir karşılığı mi olmalı
He, ben gösteriş için paylaşım yapıyorum diyen varsa ona sözüm yok

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
walla ben çok yazı okudum kimse emeğin karşılğını vermiyor bir teşekkür et bile basmıyor diye onun için bu konuda duyarlı olunmasını istedim kendi konularım için yazmadım yanlış anlamayın topu topu 5 konum var zaten

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yo, estağfurullah genel konuşuyoruz sonuçta

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkürler yerinde bir konu
Ben kendi adıma konuşuyorum paylaşım gönül işidir karşılık beklenmez ama tabiki teşekkür etmek paylaşımcı üyeye daha çok paylaşım yapma isteği verir saygılar

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
aynen katılıyorum keşke zamanım olsa bende çok paylaşım yapsam çünkü bu siteden çok yararlandım elimden geldiğince katkı yaparım biz fazla yapamayanlar emeğe saygı göstersin istedim

jeki01

Üye
güzel konu ama teşekkür eden ya da yorum yapan az.
paylaşılan dosyayı indiriyor o kadar.

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
çoğu konuda görüyorum konu ile ilgili eklenti binlerce defa indirilmiş ama teşekkür etme sayısına bakınca çok az bence doğru değildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...