Herkes Evcil Hayvanının Adını Buraya Yazsın

Oğuzhan

Üye
hah bu arada virüsümün adı vecihi

benim köpeğimin adı: _>UnR€AL<_

mert ege

Üye
boncuk adında bir kurt köpeğim var kedimi hunharca öldürünce köpeğime kedimin adını verdim

biraz uydurmuş olabilrm

muhabet kuşlarımın dişi olan tauran erkeyi beyhude
ördegi tosun diye çağırıyoruz

ugur1000

Üye
tavşanım var adı patiş

Muhabbet kuşumuz var adı Maviş.
bak Maviş adin sitelerde unlu oldun

benim kanaryalarım erkek--boncuk o daha 6 yıllık en uzun yaşayan kanaryamızz daha yaşayacak inşallah kız--çıtır çıtır çıtır ses çıkarıyor ve kel biraz çünkü aldığımızda çok hırpalanmıştı hala bağırıyor duyuyorum şimdi erkek de ötüyor neyse 3 kedim var ama onlar dışarıda çünkü annem eve sokmama izin vermiyor ve biri yavruluktan çıkıyor adı DEWEY, biri çıktı yavruluktan çıktı adı Boncuk onun adı boncuk çünkü o ben ve bir arkadaşımın ortak kedisi o koymuş ismini bende tamam dedim diğeri BOBSİ ismini BOBSİ kodum çünkü ölen kedim BUBSİ idi o da o yüzden BOBSİ eskiden 2 su kaplumbağam vardı uslu ve yeşim. küçük uslu beyaz benek hastalığı falan olmuştu o yüzden büyümedi ufacık kaldı ama ablası yeşim büyüdüğü için onları verdik birilerine. sonra da onları bir dergide gördüm iki çocuk ellerinde tutmuş kameraya gösteriyorlardı çok tatlılardı neyse by çok konuştum

dr fire

Üye
Tavşanım ---> Snuff
Kuşum ---> Panço

kedimin adı = şirin
Köpeğimin adı = fırtına
Kuşumun adı = şifo idi . . .

kedilerim: tekir, boncuk, minik, timucin, şirin.
tavsanım vardı ödü adı pıtırcık dı
köpeğim: karabaş

Kaplumbağam : beton
tavşanım : sinsi
civcivlerim : ayşe, fatma, hayriye
balıklarım var şimdi ama isimsizler çok var

smbyncyz

Üye
benim sultan papaganım var ismi can ismi gibi benim canım

ozakin70

Üye

Tavşan ım vardı adı Fıstık yavruyken almıştık bi gün AVM de gezerken petshopcu bizi çağırdı çok şaşkın bi şekilde nasıl bu kadar sakin durdurabildiniz bu dağ tavşanı dedi biz evcil diye almıştık bigün öldü hatta sorduk ev ortamında uzun bile yaşamış
Albino sarı renkli kırmızı gözlü muhabbet kuşum var adı Cancan (hızlıca söyleyince c harfleri kuşları etkiliyormus a da sesin şiddetini artırıyor)