akula Üye kurt köpeğim duman çoban köpeğim kulaksız paris mubişimiz cücü kaplumbağalarım hasibe ve hoşşig hayvanat bahçesi gibi oldu
kurt köpeğim duman çoban köpeğim kulaksız paris mubişimiz cücü kaplumbağalarım hasibe ve hoşşig hayvanat bahçesi gibi oldu
buketcik Üye benim alman kurt köpeğim var adı leo.9 yıldır birlikte yaşıyoruz .hayat parçam oldu artık.
buketcik Üye akula' Alıntı: kurt köpeğim duman çoban köpeğim kulaksız paris mubişimiz cücü kaplumbağalarım hasibe ve hoşşig hayvanat bahçesi gibi oldu Genişletmek için tıkla ... maaşallah işte ben buna hayvan sevgisi kanına işlemiş derim
akula' Alıntı: kurt köpeğim duman çoban köpeğim kulaksız paris mubişimiz cücü kaplumbağalarım hasibe ve hoşşig hayvanat bahçesi gibi oldu Genişletmek için tıkla ... maaşallah işte ben buna hayvan sevgisi kanına işlemiş derim
serhates Üye bi yerde sıkıntı oluyor hayvanat bahçesi. bende 2 iguana,1 yılan, 2 su kaplumbağası ,7 hamster, 1 tarantula varken eve insan gelmez olmuştu.mecbur azalttım
bi yerde sıkıntı oluyor hayvanat bahçesi. bende 2 iguana,1 yılan, 2 su kaplumbağası ,7 hamster, 1 tarantula varken eve insan gelmez olmuştu.mecbur azalttım
akula Üye buketcik' Alıntı: maaşallah işte ben buna hayvan sevgisi kanına işlemiş derim Genişletmek için tıkla ... şimdi arkadaşımın bakamadığı alman kurt köpeğinide aldım rex
buketcik' Alıntı: maaşallah işte ben buna hayvan sevgisi kanına işlemiş derim Genişletmek için tıkla ... şimdi arkadaşımın bakamadığı alman kurt köpeğinide aldım rex
-efşan Üye Köpeğimin adı Karamel Kuşumun adı Yarim Balıklarımın adı püskül, azize, hayri, cabbar, diğer 11 tanesinin adı yok daha.
Köpeğimin adı Karamel Kuşumun adı Yarim Balıklarımın adı püskül, azize, hayri, cabbar, diğer 11 tanesinin adı yok daha.
[ENGİN] Üye TheM-CK' Alıntı: Köpeğimin adı Karamel Kuşumun adı Yarim Balıklarımın adı püskül, azize, hayri, cabbar, diğer 11 tanesinin adı yok daha. Genişletmek için tıkla ... hayri ile cabbar iyiymiş
TheM-CK' Alıntı: Köpeğimin adı Karamel Kuşumun adı Yarim Balıklarımın adı püskül, azize, hayri, cabbar, diğer 11 tanesinin adı yok daha. Genişletmek için tıkla ... hayri ile cabbar iyiymiş
CABBAR Üye Muhabbeet kuşum vardı adı "doğuş" babaannem koymuştu adın maalesef öldü Sonra 3 tabe daha aldık ama onun yerini tutmuyor hiçbirisi. - - - Eklendi - - - Muhabbeet kuşum vardı adı "doğuş" babaannem koymuştu adın maalesef öldü Sonra 3 tabe daha aldık ama onun yerini tutmuyor hiçbirisi.
Muhabbeet kuşum vardı adı "doğuş" babaannem koymuştu adın maalesef öldü Sonra 3 tabe daha aldık ama onun yerini tutmuyor hiçbirisi. - - - Eklendi - - - Muhabbeet kuşum vardı adı "doğuş" babaannem koymuştu adın maalesef öldü Sonra 3 tabe daha aldık ama onun yerini tutmuyor hiçbirisi.
Oğuzhan Üye grip virüsümü evcilleştirdim geçen kış grip olmadım ama şimdi de nezleyle uğraşıyorum onu da halledicem bakalı
grip virüsümü evcilleştirdim geçen kış grip olmadım ama şimdi de nezleyle uğraşıyorum onu da halledicem bakalı