ekolix Üye avatarın kadar uysal, dunyanın merkezı kadar sıcak kanlı, gokyuzu kadar saf, bır gelecek senın olsun...
avatarın kadar uysal, dunyanın merkezı kadar sıcak kanlı, gokyuzu kadar saf, bır gelecek senın olsun...
ekolix Üye bratım pittim yakısıklım zengınım hersey ı olan kısı ask ta ve sevgıde hastalıkta ve yoksullukta en guzel baby face
bratım pittim yakısıklım zengınım hersey ı olan kısı ask ta ve sevgıde hastalıkta ve yoksullukta en guzel baby face
jewel_ma21 Üye sitede su ana karsilastigim kadariyla yanlisi olmadigindan iyi ve sewimli bi arkadas en iyi iltifat; PANTER BEEEE.... nazzi ama
sitede su ana karsilastigim kadariyla yanlisi olmadigindan iyi ve sewimli bi arkadas en iyi iltifat; PANTER BEEEE.... nazzi ama
Caine Üye adamım benim beeeeeeeeeeeeeeeee :artı: yaw o pazuların çok sağlam ve o adamda karizmatikliğin ötesinde hatta ve hatta sen ondan sdaha süpersin kardeşimmmm. kızlar sana hasta bende gece uykusuna D
adamım benim beeeeeeeeeeeeeeeee :artı: yaw o pazuların çok sağlam ve o adamda karizmatikliğin ötesinde hatta ve hatta sen ondan sdaha süpersin kardeşimmmm. kızlar sana hasta bende gece uykusuna D
tofy Üye yorumlarııı çok doğal içten ve samimi kendiside öyledir zannediyorumki artı espriliiii :rolleyes: