PaNTeR Üye O negüzel, ne şirin, ne tatlı avatar öyle. İnsanın yanaklarını sıkıp sıkıp kopartası geliyor! 2:
PaNTeR Üye Çok sabırlı birisin, bizim gibi delilerin arasında hala aklını korumayı başarıyorsun! :artı: Bu arada yeni avatar çok göz alıcı!
Çok sabırlı birisin, bizim gibi delilerin arasında hala aklını korumayı başarıyorsun! :artı: Bu arada yeni avatar çok göz alıcı!
prince of hell Üye Originally posted by DefectoR@Sep 14 2005, 08:23 PM Tanımıyom ama imzasının çok hoşuma gittiğini söyleyebilirim... [post=165411]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Ne küsel avatarlı ne gezgin bişisin sen öle oldumu 2:
Originally posted by DefectoR@Sep 14 2005, 08:23 PM Tanımıyom ama imzasının çok hoşuma gittiğini söyleyebilirim... [post=165411]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Ne küsel avatarlı ne gezgin bişisin sen öle oldumu 2:
_CHiLeKesH_ Üye illa senin hakkında bi itiraf yapmak zorunda diilim demi!!! işte itirafım... CEREN'i seviyoruuuuuummm.. iyide ben bu itirafı imzamdada sölemiştim zaten..neyse boşGEÇ..
illa senin hakkında bi itiraf yapmak zorunda diilim demi!!! işte itirafım... CEREN'i seviyoruuuuuummm.. iyide ben bu itirafı imzamdada sölemiştim zaten..neyse boşGEÇ..
PaNTeR Üye Senin ne güzel yelelerin var öyle, kükriyebiliyor musun sen? Benim niye yelem yok? Bak ben kükreyebiliyorum, Grrrrmmiiyaaaaawwww! Olmadı gene ya! :
Senin ne güzel yelelerin var öyle, kükriyebiliyor musun sen? Benim niye yelem yok? Bak ben kükreyebiliyorum, Grrrrmmiiyaaaaawwww! Olmadı gene ya! :