emreakcali Üye cok sevimli ve güzel nbir avatar mükemmel bir imza süper birnick tekkelimeye düsürmek gerekirde mükemmel ;
cok sevimli ve güzel nbir avatar mükemmel bir imza süper birnick tekkelimeye düsürmek gerekirde mükemmel ;
NeedLeFLuff Üye Originally posted by mavizeybek@Sep 9 2005, 11:06 PM abi senden güzel kimse ard arda 3 defa aynı msjı atamaz 2: [post=161055]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... yaw bu ard arda üç mesaj nasıl oldu yaa ben 1 tane yolladım bi hata mı yaptım ondanmı böle oldu acaba nese iltifata geçiyom çok yakışıklısın..(hemşeriyiz biraz daha iltifat edek) gözlüklerin süper saçlar manyak falan filan ;
Originally posted by mavizeybek@Sep 9 2005, 11:06 PM abi senden güzel kimse ard arda 3 defa aynı msjı atamaz 2: [post=161055]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... yaw bu ard arda üç mesaj nasıl oldu yaa ben 1 tane yolladım bi hata mı yaptım ondanmı böle oldu acaba nese iltifata geçiyom çok yakışıklısın..(hemşeriyiz biraz daha iltifat edek) gözlüklerin süper saçlar manyak falan filan ;
valmont2 Üye Originally posted by hackercihan@Sep 12 2005, 12:28 PM avatarından belli çok çalışıyorsun galiba çalışan insanı kulda sever allahda [post=163649]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... hiç sorma .. butun gun devre analizi calısıyorum daha okul baslamadan : cihan guzel hackerliyorsun milleti :
Originally posted by hackercihan@Sep 12 2005, 12:28 PM avatarından belli çok çalışıyorsun galiba çalışan insanı kulda sever allahda [post=163649]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... hiç sorma .. butun gun devre analizi calısıyorum daha okul baslamadan : cihan guzel hackerliyorsun milleti :