crawling Üye ismindeki sanane sorusuna margarin die bi aptal bi espriyle cevap verdiim avatarı hoş olan bi arkadaş.. anladın sen anladın
ismindeki sanane sorusuna margarin die bi aptal bi espriyle cevap verdiim avatarı hoş olan bi arkadaş.. anladın sen anladın
crawling Üye Originally posted by sanane@Feb 19 2005, 06:10 PM Seninkiside Emeklemek olSun Genişletmek için tıkla ... oyunları karıştıran bu oyunun arkadaşı tanıtma oyunu olduğunu isim takılan oyunun bi üst oyun olduğunu hatırlattığım arkadaş..
Originally posted by sanane@Feb 19 2005, 06:10 PM Seninkiside Emeklemek olSun Genişletmek için tıkla ... oyunları karıştıran bu oyunun arkadaşı tanıtma oyunu olduğunu isim takılan oyunun bi üst oyun olduğunu hatırlattığım arkadaş..
EaSy_As_LiFe Üye van_hoijdonk u valla fazla tanımıyorum ama o da BİZİM GİBİ FENERLİ DOĞUP FENERLİ ÖLCEK OLANLARDAN...
oylat Üye Originally posted by van_hoijdonk@Feb 23 2005, 12:15 AM Sitede beni tanımayan ender kişilerden biri.... Genişletmek için tıkla ... boğazını niye sıktığını anlayamadığım fenerli kardeşim
Originally posted by van_hoijdonk@Feb 23 2005, 12:15 AM Sitede beni tanımayan ender kişilerden biri.... Genişletmek için tıkla ... boğazını niye sıktığını anlayamadığım fenerli kardeşim
Gokhan43 Üye eskişehirde oldugum için gelememe maca 3 senedir oldugu gibi 90 dk boyunca lig tvnin karsısındayım. (3 senedir butun maclarını izlerim su son Uşakspor maxı hariç oda oklu vaktiydi) yani bu macıda kacırmıcam gelelim konuya; Nicolas Anelka ne diyebilrizki...
eskişehirde oldugum için gelememe maca 3 senedir oldugu gibi 90 dk boyunca lig tvnin karsısındayım. (3 senedir butun maclarını izlerim su son Uşakspor maxı hariç oda oklu vaktiydi) yani bu macıda kacırmıcam gelelim konuya; Nicolas Anelka ne diyebilrizki...