jewel_ma21 Üye Son vakitlerde sikca gordugum bir yamugu gorulmemis olan iyi bir arkadas tek kotu yani yanlis takimi tutmasi D gel seni G.Saray'li yapalim
Son vakitlerde sikca gordugum bir yamugu gorulmemis olan iyi bir arkadas tek kotu yani yanlis takimi tutmasi D gel seni G.Saray'li yapalim
slayer Üye ben seni tanıyorum ama kim olduğunu unuttum ama tanıyom :P ; PM de gönderdim heralde_??? :wacko:
ChaLLenGeR Üye Ben seni bir türlü çözemedim ya avatarında ne anlatmak istemişsin felan gizemLi bir arkadaş... :wacko:
Ben seni bir türlü çözemedim ya avatarında ne anlatmak istemişsin felan gizemLi bir arkadaş... :wacko:
DeLmIrA Üye walla forumun en antı holıganıymıs bu konuda hep bana denk gelıo gelenegi bozmıım eskı n-gager o telefonu hısır eden arkadası hala esefle kınıyorum
walla forumun en antı holıganıymıs bu konuda hep bana denk gelıo gelenegi bozmıım eskı n-gager o telefonu hısır eden arkadası hala esefle kınıyorum
ChaLLenGeR Üye Originally posted by aykutt89@Nov 5 2005, 05:53 PM bu arkadaş var ya bu arkadaş tambi sivaslı gibi gözüküyo :P [post=204500]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... SivasLıyım Ve KangaLa bayıLıyorum ;
Originally posted by aykutt89@Nov 5 2005, 05:53 PM bu arkadaş var ya bu arkadaş tambi sivaslı gibi gözüküyo :P [post=204500]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... SivasLıyım Ve KangaLa bayıLıyorum ;
slayer Üye bu günlerde ortalıkta olmayan... büyük ihtimal ders ÇALIŞAN upriz: ve de msn imde olmayan sevdiğim bir arkadaş.....
bu günlerde ortalıkta olmayan... büyük ihtimal ders ÇALIŞAN upriz: ve de msn imde olmayan sevdiğim bir arkadaş.....
Salihyet Üye yukardaki arkadaşı gördükçe cnbce'deki buffy and vampir slayer aklıma geliyo :P ama vampirlerle değil forumda takılan bir arkadaş
yukardaki arkadaşı gördükçe cnbce'deki buffy and vampir slayer aklıma geliyo :P ama vampirlerle değil forumda takılan bir arkadaş