AntiTuk Üye küçükken(2-3 yaşlarında) onu görünce kaçtıım ama şimdi hep birlikte olmak istediim cnm kuzenim
ibonline Üye Originally posted by D3N1Z@Oct 16 2005, 02:42 PM sebofb090 küzeni dir arkadaşımız (çok zekiyim ben yaw) [post=192378]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... konu acarken yorum yazmayı unutan ender kişilerden biri kardeşim windows hataltı diye bir konus actın ama yorumsuz konu acmışsın
Originally posted by D3N1Z@Oct 16 2005, 02:42 PM sebofb090 küzeni dir arkadaşımız (çok zekiyim ben yaw) [post=192378]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... konu acarken yorum yazmayı unutan ender kişilerden biri kardeşim windows hataltı diye bir konus actın ama yorumsuz konu acmışsın
AntiTuk Üye o piyasaya birçok telefon çıkmasına rağmen n-gage si olupta değiştirmeyen ve bu efsane telin değerini bilen bi arkadaşımız
o piyasaya birçok telefon çıkmasına rağmen n-gage si olupta değiştirmeyen ve bu efsane telin değerini bilen bi arkadaşımız
Caine Üye Originally posted by jewel_ma20@Oct 17 2005, 12:27 AM GSli olmasiyla takdirimi kazanan ark [post=192976]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... aynı şeyler senin içinde geçerli D
Originally posted by jewel_ma20@Oct 17 2005, 12:27 AM GSli olmasiyla takdirimi kazanan ark [post=192976]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... aynı şeyler senin içinde geçerli D
Salihyet Üye aynı şeyler senin içinde geçerli değil D çünkü ben fb'liyim. Avatarın hep dikkatimi çekiyo kim bu yaa saç sakal yapan şahıs.
aynı şeyler senin içinde geçerli değil D çünkü ben fb'liyim. Avatarın hep dikkatimi çekiyo kim bu yaa saç sakal yapan şahıs.
Salihyet Üye beni 100 senedir tanısan emin ol o halde zor tanırsın Kuzeniyle barış antlaşması imzaladığım bi arkadaş (Deneyince olaylar özel'den de hal oluyor)
beni 100 senedir tanısan emin ol o halde zor tanırsın Kuzeniyle barış antlaşması imzaladığım bi arkadaş (Deneyince olaylar özel'den de hal oluyor)
jewel_ma21 Üye fenerli bi arkadas ve tutum ve davranislarini saygiyla karsiladigim biri ve sanirim yasi 80 yada 90 D
fenerli bi arkadas ve tutum ve davranislarini saygiyla karsiladigim biri ve sanirim yasi 80 yada 90 D
ChaLLenGeR Üye arkadaş forumda yeni gözüküyo avatarını beğendim nicki biraz kız nickini anımsatıyo gibi ama sanırım erkek
arkadaş forumda yeni gözüküyo avatarını beğendim nicki biraz kız nickini anımsatıyo gibi ama sanırım erkek
Salihyet Üye Telefonunu beğendim D Toplam Birikmiş mesaj sayısı 273 ( 5.9 mesaj/gün / 0.13% -toplam forum mesajlarının- ) En aktif olduğu yer: Sony Ericsson ( 113 mesaj / 40% -üyenin aktif mesajları- ) İlgi Alanları TekNoLoJi valla çok yeni gözüküön
Telefonunu beğendim D Toplam Birikmiş mesaj sayısı 273 ( 5.9 mesaj/gün / 0.13% -toplam forum mesajlarının- ) En aktif olduğu yer: Sony Ericsson ( 113 mesaj / 40% -üyenin aktif mesajları- ) İlgi Alanları TekNoLoJi valla çok yeni gözüküön
D3N1Z Üye sende herhalde kopeklerı seven bırısın evet erkeğim ve herkez aynı şeyi diyor yeni ne zman biter bu