_GiTaRisT_ Üye bu arkadaşta fenerli bi arkadaş alttaki sakın gitarist yada müzisyen filan deme bozusuruz..
slayer Üye Originally posted by ruh hastası Gönderilme Tarihi Bugün@ 11:37 PM galiba feneri sevmiyor Genişletmek için tıkla ... galiba.. --------------- kaplumbağa fıkrası aklıma geldikçe hala gülüyorum...
Originally posted by ruh hastası Gönderilme Tarihi Bugün@ 11:37 PM galiba feneri sevmiyor Genişletmek için tıkla ... galiba.. --------------- kaplumbağa fıkrası aklıma geldikçe hala gülüyorum...
Salihyet Üye gitarist D müzisyen D şaka şaka çok duygusala benzio ne diim ne gitarist dedittiriyon nede müzisyen D
gitarist D müzisyen D şaka şaka çok duygusala benzio ne diim ne gitarist dedittiriyon nede müzisyen D
DeLmIrA Üye Originally posted by NeedLeFLuff@Oct 11 2005, 07:26 PM sitemizin fanatik n-gage kullanıcısı [post=188923]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... wala millet artık öle bi özdeşleştirdiki beni n-gage,le degistirsem afaroz etcekler siteden 2: 2: 2:
Originally posted by NeedLeFLuff@Oct 11 2005, 07:26 PM sitemizin fanatik n-gage kullanıcısı [post=188923]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... wala millet artık öle bi özdeşleştirdiki beni n-gage,le degistirsem afaroz etcekler siteden 2: 2: 2:
NeedLeFLuff Üye zaman zaman celallenebilen iyi hatunu 1000 km den tanıyan değerli bir dostumuz :artı:
DeLmIrA Üye bi ara n-gage,i wardı.arkadaşı hışır etti aleti burdan o arkadası esefle kınıyorum milli servete zarar verdigi ıcın :P :artı:
bi ara n-gage,i wardı.arkadaşı hışır etti aleti burdan o arkadası esefle kınıyorum milli servete zarar verdigi ıcın :P :artı: