AntiTuk Üye Originally posted by ruh hastası@Sep 6 2005, 06:20 PM korkutucu maskesi olan ; [post=156670]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... üstümdeki tam bir ruh hastası
Originally posted by ruh hastası@Sep 6 2005, 06:20 PM korkutucu maskesi olan ; [post=156670]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... üstümdeki tam bir ruh hastası
DeLmIrA Üye talihsiz bi olay sonucu telefonu kaptırmıs bı arkadas gecmiş olsun ; boşwer telefonlu ancak yaralıda olabilirdin Allah korusun ;
talihsiz bi olay sonucu telefonu kaptırmıs bı arkadas gecmiş olsun ; boşwer telefonlu ancak yaralıda olabilirdin Allah korusun ;
Caine Üye tanışma imkanı bulamadığım, sadece maxiforumlardan görüştüğüm ve kendimce adını last samuray koyduğum bir dost ; umarım last samuraya kızmıyosundur
tanışma imkanı bulamadığım, sadece maxiforumlardan görüştüğüm ve kendimce adını last samuray koyduğum bir dost ; umarım last samuraya kızmıyosundur
Kin_ittifak Üye Originally posted by van_hoijdonk@Sep 8 2005, 05:26 PM Msn'den de tanıdığım iyi bir arkadaş... [post=159250]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... msnde iyi oldugum ve beni fifa 2005 yenen arkdas :
Originally posted by van_hoijdonk@Sep 8 2005, 05:26 PM Msn'den de tanıdığım iyi bir arkadaş... [post=159250]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... msnde iyi oldugum ve beni fifa 2005 yenen arkdas :
CooL'n'Quiet Üye Originally posted by van_hoijdonk@Sep 8 2005, 05:32 PM İlk defa gördüm ama fenerli bir arkadaş... [post=159256]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... orta doğu ve balkanların en cok post atan modu
Originally posted by van_hoijdonk@Sep 8 2005, 05:32 PM İlk defa gördüm ama fenerli bir arkadaş... [post=159256]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... orta doğu ve balkanların en cok post atan modu