Gokhan43 Üye Sitemizin dosya yoneticilerinden en iyi tanıdığım (avatarı sayesinde)Değerli ve sitemize lazım bi arkadaş
Sitemizin dosya yoneticilerinden en iyi tanıdığım (avatarı sayesinde)Değerli ve sitemize lazım bi arkadaş
MobiLe_ManiA Üye Originally posted by van_hoijdonk@Feb 18 2005, 05:42 PM Fenerli ve siteye aktif katılan bir üye... Genişletmek için tıkla ... nadir bulunn (e benim gibi) fenerli bi mod.umuz
Originally posted by van_hoijdonk@Feb 18 2005, 05:42 PM Fenerli ve siteye aktif katılan bir üye... Genişletmek için tıkla ... nadir bulunn (e benim gibi) fenerli bi mod.umuz
MobiLe_ManiA Üye 2 msj sonra yüzbaşı olup bizi burada teğmen olarak bırakacak olan arkadaşımız..........
MobiLe_ManiA Üye dimi abi yaw .fenerbahçeli olmak ayrıcalıktır..... hatta şu imzamı bnde değiştirim böyle yapim:P bu arada konuyu dagatmııim e senin hakkında bişi değim.ayrıcalıklı arkadaşlardan biri....
dimi abi yaw .fenerbahçeli olmak ayrıcalıktır..... hatta şu imzamı bnde değiştirim böyle yapim:P bu arada konuyu dagatmııim e senin hakkında bişi değim.ayrıcalıklı arkadaşlardan biri....
MobiLe_ManiA Üye Originally posted by izzet@Feb 18 2005, 08:07 PM tanışmamız tartışarak oldu fenerli biri işte : Genişletmek için tıkla ... aaaaaaaa :P kuru iftira ne zamn tartıştk abi biz...karıştırmaasın...
Originally posted by izzet@Feb 18 2005, 08:07 PM tanışmamız tartışarak oldu fenerli biri işte : Genişletmek için tıkla ... aaaaaaaa :P kuru iftira ne zamn tartıştk abi biz...karıştırmaasın...
Gokhan43 Üye Nikolas iyi ve yakından tanıdıgım biri.Kısaca abim desem daha iyi olur ve ben gibi koyu bir fbli