serdaronlinenet Üye Sİtemze fıkralarla ve çeşili konularla bizi eğlendiren ve mutlu eden bir arkadaşımız
serdaronlinenet Üye en son mesaj atan üyeyi tanıtman gerekiyor örneğin şöle.Ben seni tanıtayım.avatar kullanmayan ve konuyu anlamayan bir arkadaş.
en son mesaj atan üyeyi tanıtman gerekiyor örneğin şöle.Ben seni tanıtayım.avatar kullanmayan ve konuyu anlamayan bir arkadaş.
serdaronlinenet Üye Originally posted by delimakina35@Aug 12 2005, 07:46 PM hiç görmedim ilk defa görüyorum [post=130324]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Koyu teomancı sanırım.Forumlarda hep denk geliyorum.Paylaşımcı biri olduğunu düşünüyorum
Originally posted by delimakina35@Aug 12 2005, 07:46 PM hiç görmedim ilk defa görüyorum [post=130324]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Koyu teomancı sanırım.Forumlarda hep denk geliyorum.Paylaşımcı biri olduğunu düşünüyorum
delimakina Üye buralarda yeni takılmaya baslayanlardan cevapları cıvık değil siteye yakışır davranan kullanıcıladan ama şımarma
buralarda yeni takılmaya baslayanlardan cevapları cıvık değil siteye yakışır davranan kullanıcıladan ama şımarma