DeLmIrA Üye Originally posted by useless84@Jul 18 2005, 05:06 PM eskilerden cok eskilerden .... 2: [post=112281]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... way beh hakaten yaa 7 ay olmus : bizde eskidik olemi
Originally posted by useless84@Jul 18 2005, 05:06 PM eskilerden cok eskilerden .... 2: [post=112281]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... way beh hakaten yaa 7 ay olmus : bizde eskidik olemi
buyuleyici_kiz Üye Arkadaşım tam anlamadım ama senden falan bahsedilmedi ben sadece konuyu devam ettirdim üzerine falan hiçbirşey alınma yani.
Arkadaşım tam anlamadım ama senden falan bahsedilmedi ben sadece konuyu devam ettirdim üzerine falan hiçbirşey alınma yani.
useless84 Üye Originally posted by SANCAR@Jul 18 2005, 05:10 PM çömez olduum için fazla bilmiom ama iyi biri olduu kesin :artı: [post=112285]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... sagolasın kardesim güzel gözer güzel görür
Originally posted by SANCAR@Jul 18 2005, 05:10 PM çömez olduum için fazla bilmiom ama iyi biri olduu kesin :artı: [post=112285]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... sagolasın kardesim güzel gözer güzel görür
buyuleyici_kiz Üye Maxicepe bursadan ve eskişehirden katılan bir arkadaşımız :P O nasıl oluyorsa :wacko:
_KadirşinaS_ Üye Vaaay Defector bana denk geldi. En çok tatlı sert atıştığım kişiydi ama artık deil :'(