İbo Bey Üye Originally posted by DefectoR@May 12 2005, 12:54 PM mesaj sayımın düşük olması, az bilgili olduum anlamına mı gelir dediğim arkadaşım D [post=52968]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Az bilgili demedim arkadaşım, alınma hemen Sitedeki Albaylar içinde mesaj sayısı en düşük olarak seni gördüm ve onu söyledim arkadaşım ok? Art niyet yok yani
Originally posted by DefectoR@May 12 2005, 12:54 PM mesaj sayımın düşük olması, az bilgili olduum anlamına mı gelir dediğim arkadaşım D [post=52968]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Az bilgili demedim arkadaşım, alınma hemen Sitedeki Albaylar içinde mesaj sayısı en düşük olarak seni gördüm ve onu söyledim arkadaşım ok? Art niyet yok yani
İbo Bey Üye Originally posted by Princess Of Hell@May 12 2005, 01:29 PM hakkında hiçbi fikrimin olmadığı daha doğrusu henüz oluşmadığı bir site üyesi [post=52997]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Sitedeki tek bayan mı bilmiyorum ama "en popüler ve entellektüel bayan" olduğuna eminim!
Originally posted by Princess Of Hell@May 12 2005, 01:29 PM hakkında hiçbi fikrimin olmadığı daha doğrusu henüz oluşmadığı bir site üyesi [post=52997]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Sitedeki tek bayan mı bilmiyorum ama "en popüler ve entellektüel bayan" olduğuna eminim!
prince of hell Üye Originally posted by [EmRaH]@May 12 2005, 03:07 PM Avatariyla forumdaki rütbesi arasinda çeliski olan bir arkadas [post=53070]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... sitenin yakışıklısı Allah sahibine bağışlasın
Originally posted by [EmRaH]@May 12 2005, 03:07 PM Avatariyla forumdaki rütbesi arasinda çeliski olan bir arkadas [post=53070]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... sitenin yakışıklısı Allah sahibine bağışlasın