Haber HERE Beta V1.1 Apk Sızdırıldı

taylan08

Üye
Xperia L 4.4.4 slimkat sorunsuz çalışmakta.Teşekkürler

türkiye haritasini indirip ayrıca türkçe konusma seçenegini yükleyince tadından yenmiyor ve gayet stabil calisiyor tesekkur ederim konuyu paylasan arkadasima bizi büyük dertten kurtardı haberini almistik ama ne zaman gelecegini bilmiyorduk bu ilaç gibi oldu

Programa sabah giriyordu su anda girebilen varmı acaba ben giremiyorum ?

this version has expıred : programın süresi dolmus hatası alıyorum ben

Seglopsi

Üye
Tarihi geri alıp deneyin bi belki işe yarayabilir. Beta sürüm neticede, yakında tam sürümleri felan çıkar. Ben yüklemedim gear destekli cihazlara geleceği söylendiği için.

tam indireceltim son 3 yorum beni vazgecirdi

This version has expired (( hatası bende aldım...... ((

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uygulama beta sürecinde olduğunu için şimdilik erişimi durdurulmuş. Yakında tekrar kullanıma kullanıma açılacak. Uygulamayı yükleyenlerin, uygulamayı kaldırmamaları, yakında otomatik güncellemeyle tekrar aktif edileceği belirtiliyor.

Tepkiler: cahilmuallim, Jelly Beanci, helppo ve 3 diğerleri

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uygulama için yeni güncelleme yayınlandı. Linkteki dosyayı indirip güncelleme olarak kurabilirsiniz. Ayrıca uygulama artık Türkçe dili de destekliyor.

Tepkiler: Silinen Üye 511859, AHKE, cahilmuallim ve 2 diğerleri

Nextman

Emekli Yönetici
Bayram hediyesi herkes alsın bakalım sağol ortak

lazye

Üye
On numara çalışıyor moto g

Tepkiler: Nextman

H.TOGAN

Üye

hocam rica etsem başka bir linke koyabilirmisiniz ; bir türlü indiremedim drive dan.

Invoke

Üye
Aynen, inmedi çok uğraştım ben de. Sonra google da arattım başka bir yerde buldum. Çok iyi çalışıyor.

Tepkiler: H.TOGAN ve lazye
Eyvallah gerçekten bayram hediyesi oldu şimdi bu

ferit.61

Üye
Teşekkürler Ali Kemal abi.
Nokia 'nin here olayı gerçekten kraldır. Android içinde yayınlanması çok güzel oldu. Ozlemisim

herşey sorunsuz calısıyor da seslendirme gitmiş bende Türkiye mapı ile beraber ses dosyasınıda indirmiştim MAP duruyor ama ses yok tekrar da indirilmiyor nasıl yapıcaz ?

Tesekkurler emeginize sağlık ama başlıkdakı sızdırıldı yazısı bence yalnış sammobile da veriyolar kı sammobile de samsung un sıtesi

Son düzenleme: