her türlü 6630 sorununu çözerim

NOKIA (6630)telın var ve yazılımlarımı sıfırdan yüklemek istiyorum gerekli aparat ve yazılımları nasıl bulabilir; nasıl yapabilirim? şimdiden teşekkürler...

habbuj

Üye
6630 nasıl format atarım
bak arkadaş en kolay format atma yöntemini ben sana söyleyeyim. Şimdi telefon kapalıyken (*) (3) (arama tuşu) ve (teli açma kapama tuşu) na basılı kalacaksın telefon açılana ,pin kodunu sorana kadar bu 4 tuşa basılı kal sonra sana ülke ve şehir soracak türkiye
/Ankara yı seç sonra saati ve tarihi gir işte telefonuna format atıldı

--------------- Ekleme ---------------

BENİM SORUNUMU CÖZEMEDİN GODİK KABUL ET aglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaaglaagla

kont_34

Üye
6630 da şey yapabilirmisin n73 deki gi ekranda menü varya yapabilrmisin vevap bekliyorum şimdiden sağol

6630 yenı versıyon yuklesem ne ozellik kazanır faydası nedır yanı

lordword

Üye
meraba kardesım ya benım 6630 sebeke olarak baya ıyı calısıyordu bu 3 gun ıcnde ya hıc gelmıyor 10 dk yada geldıgın de ıse olarak cekıyor sence ne ola bılır yardımcı olsunsan benı sevındırısın sımdıden cok tsk ederım.

duo

Üye
kardeş benim 6630 versiyon 4.03.38 en son versiyonu nasıl yükleyebilirim cevabı özele atarsan sevinirim şimdiden saol

BENIMKİNİ CÖZEMEDİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

emre1661

Üye
HARD FORMAT AT ISINI GORUR

cemre59

Üye
Arkadaslar ben de 6630alıcam ama sarjı ne kadar sürüyor onu öğrenmek istiyorum lütfen yardımcı olun

dostum benim 6630 tel var ama waw formatında ses kaydı yapan program bulamadım hayır buldum da kayıt etmiyor bir yardım edermisin

ozaman bana 66302a anti virüs(nod32) ve güvenlik şifresi kırma programı bulda görelim.

hafiza karti acilmiyo ne yapabilirim

underner

Üye
kardeş benim bulutut çalışmıyor .6630

yorumuz

Üye
merhabalar bende 6630 var meb te videoları izleyemiyorum ne yapmam lazım bi yardımcı olursanız sevinirim

slm arkadaşım hayırlı bayramlar 6630 telefonuma yazılım atarken elektrikler kesildi şimdi hiç açılmıyor konu ile bilgisi olan var sa yardım edebilirmi çok saolun

merhaba,6630 v 6.03.40 telefonuma 6600'da çalıştığını gördüğüm bir Kur'an-ı Kerim diyanet meali programı kurdum ancak ikonu tıklattığımda hiçbir hareket olmadan ana menü açılıyor.yardım eder misiniz?

abiler bi ücretsiz radio programı bulabilirmisiniz

bide vodafone mvs olmuyo neden acaba

bide vodafone mvs olmuyo neden acaba

çözebileğini pek sanmıyorum ama şansımı deneyim titreşim im bozuldu birisi aradığında bızzzt bızzzt die ses war ama titreşim yok bunu nasıl çözebilirim yardımınız için şimdiden teşekkür ederim