benim 6630 da ekran çizgileniyor hafiften tüm 6630 larda var sanırım telefoncudakilere baktm hepsinde çizglenme var acaba telefon sorunumu bu modelmi böyle
--------------- Ekleme ---------------
663o umun ekranı çöizgileniyor hafif telşefoncudaki tüm 6630 larda bu vare acaba modelmi boyle yok sa teldemi sorun var ekran ısıgı azaldıgında cizgiler belirginleşiyor ısıkta daha cok görünüo yardım edermsn
SLM ARKADAŞIM BEN 6630 TELEFONUMA GİDEN VE GELEN GÖRÜŞMELERİ KAYDEDEN PROĞRAM TotalRecall die bir PROĞRAM YÜKLEDİM PROĞRAM ÇALIŞIYOR FAKAT PROĞRAMIN AYARLARINDAN OTOMATİK KAYITA EVET DEDİĞİM ZAMAN TELEFONU KAPATIP TEKRAR AÇINCA TotalRecal ana münüsü geliyor bu menünün gelmesini engelliyebilirmiyim şimdiden tşk ler
resim önizlemede sorun var açmıyor resimleri görebiliyorum ama ön izlemeye alınca sorun diyor problem nasıl cözebiriz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkr
Benim 6630 yazdığım 10 - 15 karakterlik kısa mesajları 3 yada 4 parçaya bölüp gönderiyor. Buda fazladan kontör gitmesine neden oluyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim?
Benim 6630 yazdığım 10 - 15 karakterlik kısa mesajları 3 yada 4 parçaya bölüp gönderiyor. Buda fazladan kontör gitmesine neden oluyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim?
ya benim 6630 da internete bağlanamıyorum wapa girdiğim zaman sunucu bağlantısı gerekiyor diyo ewet diyorum turkcell wap ile bağlanıyor diyo sonra şöyle bir yazı çıkıyor paket veri: paket veri bağlantısı yok yardımcı olur musun?şimdiden teşekkür ederim