punqermojo
Üye
-
Konu Sahibi
-
telefonu sürkeli başkları tarafından kurcalananlar için iyi mantık
Örnegin özel videolarınız varsa yani biizm millet abaza onları sevgilisinden vs saklamak için güzelbir yöntem
Kardeş akıl diye birşey var .. Kullanalım biraz ... Videolari sıradan isimlerini değiştir gitsin ...
- - - Eklendi - - -
Esmer güzeli ismi diye illa öyle kalacak diye birşey yok ya ...
konuyu acan arkiyle dalga geceyim dedim xplore kullaniyor.sonuc olarak sifre programi veya xplore sonucta bir pro kullaniliyor.
Beyler daha güvenli yöntem var. Mesela video.3gp yi xplore ile zip e atın. video.zip oldu şimdi. Video.Zip in sonundaki zipi silin. Video.xd yapın mesela. Ya da Video.R99 fark etmez. Bu galeride gözükmez. Gözükse de açılmaz. Açmak istediğinizde sonundaki uzantıyi zip yapmanız lazım.
benim 70 mbyi aşan 30 dk lik videolarım varzıp taşı çıkar çok zaman alır üstelik dosya bozulma tehlikeside yüksek ...
... EN GÜVENILIR VE KESIN YÖNTEM ...
Dosyaları Sistem içine bir klasörd taşıyın ... Yada dosyaların olduğu klasörle birlikte özelliklerini " sistem "olarak ayarlayın .. Zarar görmemesi içinde salt okunur yapın ...
Kankicim her şeye de söyleyecek bir lafın var haa.Benim şu ana kadar hiç bir dosya bozulmadı. Sistem içinde bi yere taşırsak görünmüyor mu? O da iyiymiş kanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?