s@hr@
Üye
İnfitâr
6,7,8. Ey insan! Seni yaratan, şekillendirip ölçülü yapan, dilediği bir biçimde seni oluşturan cömert Rabbine karşı seni ne aldattı?
Hocam Allah razı olsun güzel ayetler seçiyorsunuz yalnız damarıma bastınız söylemeden edemeyeceğim Mustafa İSLAMOĞLU'nu bilir misiniz acaba , o da bu ayetlerden yola çıkarak (175 185 )hayizli kadınların oruç tutabileceğini söylüyor diğer hoca efendiler de yalanlıyorBakara
183. Ey iman edenler! Allah’a karşı gelmekten sakınmanız için oruç, sizden öncekilere farz kılındığı gibi, size de farz kılındı.
Kardeşim Allah razı olsun teveccüh buyurmuşsun.Hocam Allah razı olsun güzel ayetler seçiyorsunuz yalnız damarıma bastınız söylemeden edemeyeceğim Mustafa İSLAMOĞLU'nu bilir misiniz acaba, o da bu ayetlerden yola çıkarak (175 185 )hayizli kadınların oruç tutabileceğini söylüyor diğer hoca efendiler de yalanlıyor, sizin bu konuda bir görüşünüz var mı acaba bana göre aslında mantıklı gibi geliyor çünkü kendi eşimden biliyorum aslında tutsa hiçbir sıkıntı yaşamaz çok rahat bir şekilde de tutabilir ama bu konu hakkında alimler tarafından tutulmaz denildiği için tutmuyor aslı ne kadar doğru onuda bilmiyorum ama hadis var diyor diğer hoca efendiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?