Knickknack Üye musti843' Alıntı: Tüm maxicep ailesinin kurban bayramı mübarek olsun.Daha nice bayramlara inşallah... Genişletmek için tıkla ... sağolasın seninde
musti843' Alıntı: Tüm maxicep ailesinin kurban bayramı mübarek olsun.Daha nice bayramlara inşallah... Genişletmek için tıkla ... sağolasın seninde
CABBAR Üye Bütün islam aleminin bayramı mübarek olsun. Daha nice bayramlara mutlu huzurlu ve sağlıklı erişmek umidiyle. . .
Bütün islam aleminin bayramı mübarek olsun. Daha nice bayramlara mutlu huzurlu ve sağlıklı erişmek umidiyle. . .
greenmile Üye hepinize keyifli bayramlar bu bayram komşumun teki 100 tl verdi oysaki tontoş teyzeme, teyze ben çalışıyorum harçlık alacak yaşı geçtim desem de yok sen daha çocuksun döverim diyerek zorla aldırdı.Baba gör bunları
hepinize keyifli bayramlar bu bayram komşumun teki 100 tl verdi oysaki tontoş teyzeme, teyze ben çalışıyorum harçlık alacak yaşı geçtim desem de yok sen daha çocuksun döverim diyerek zorla aldırdı.Baba gör bunları
plusnettr Üye Maxicep Ailesi, hepinize hayırlı bayramlar. Nicelerini sağlıklı ve mutlu görmeniz dileklerimle..