yumurta kabuğu
Üye
-
Konu Sahibi
-
║█►→ØиuЯ←◄█║;2464628' Alıntı:Unutmaki Kızlar cok konuşan Boş Konuşan İnsanlardan Hoşlanır Devir Böyle
Allah kolaylık versiN
║█►→ØиuЯ←◄█║;2464628' Alıntı:Sana Bir Tavsiye VErim
Alaleme Göre Yaşama Düzenini Öyle Kurma Neysen O Ol Kimse için Degişmeye Calışma Seni Dışlayanlara Teşekkür Etmelisin
Arkadaş oLmadan Nasıl İnsan Olduklarını Göstermişler Sana İyi Bir Arkadaş Dost OLmazlar
Senin bunu Anlaman Lazım
o Ortama Girmek İçin Cabalama
Kız Mevzusuna Gelince
Cok Hızlı olmicaksın Sabır Gerektirir Sabırlı Olmalısın En başta Slm 'la Başlarsın Yavaş Yavaş Hal Hatır Sorma felan vs vs. Bu Böylece Gider Unutmaki Kızlar cok konuşan Boş Konuşan İnsanlardan Hoşlanır Devir Böyle
Allah kolaylık versiN
tavsiyelerini okudum ve faaliyete geçtim. arkadaşlar arka bahçede dokuz aylık oynuyorlardı. "merhaba arkadaşlar, bende oynayabilir miyim? dedim." bana "hayır" dediler. senin verdiğin tavsiyeyi devreye soktum ve "teşekkür ederim" dedim ve oradan uzaklaşacaktım ki bunlar gülmeye başladılar. "bu harbi arızalı" dediler. yanda da diğer mahalleden gelen kızlar vardı ve onlarda gülmeye başladılar. o kadar utandım ki oracıkta bayılmak, yerin dibine girmek ve ölmek istedim. başım döndü hemen taşa oturdum. sonra eve geldim. moralim çok bozuldu. artık ne yaparım bilmiyorum. ama sizlere güveniyorum.
ee günaydınbence atıyorsun ne ara uygulayıp geldin
ama altyazı cektım ınanmadıgımn halde yine yazım tavsıyemı dıyeGünaydın diyene bak dün akıl veriyordu çocuğa
yok kardes ben almayım inanmıyorum sana..7 yasında kardesım sac bas gırısıyo bana ..20 yasındasın dün seans verdım sana nerdeyse ..kalsınTuba, tavsiyelerini bekliyorum. lütfen senden rica ediyorum. senin tavsiyelerin beni rahatlatıyor. bu arada konuyu başka yere çekmeyelim arkadaşlar.
yok kardes ben almayım inanmıyorum sana..7 yasında kardesım sac bas gırısıyo bana ..20 yasındasın dün seans verdım sana nerdeyse ..kalsın
ya yumurtalık ben sana demedımmı msn aderesını at ben sana yardımcı olayım dıye bak herkes dalga gecıyo senınle.dedıgın cok dogru ama su kızları baglarsan mahallenın cocukları sana yanasacktır cunku kızlar senın elınde cafeye gıdersın oturusun mesela cocuklar kafenın onunden gecerken sana bkarlar vaybe yumurtalıga bak goturmus malları dıcekler.yada kendını muzıge ver mesela kabak kemanı çal bu ısı ılerlet konserlere cık dunyaca unlu bı ısım olunca o senı doven cocuklar dıcekler vaybe adama bak delı para goturuyo helel olsun dıcekler o kızlarda arkads ortamlarında unlu kabak kemanı ustuası yumurtalık benım eskı cıktıgımdı dıye hava atıcaklar.eger sen msn adresını yollarsan bana kızları baglarsın elını tutarsın kafeye gıdersın ask yasarsın hatta yataga atarsın(denız yatagına tatıl mevsımı ya o bakımdan) yuzdurursun o kızı denız yatagında .
bu arad kızlarla ıletısıme gecemıyom dıon arkadsım yok dıon 1 mılyon uye ıcınden gıttıgın tugbaya arkadslık teklıf ettın bızı arkadsın olarak gormuyonmu ask olsun yumurtalık cok darıldım sana.
konuların benımkılerden daha cok post alıyo haa sen bılıon bu ısı.
hangı sıyası orgut ıcın calısyonus olum sız bı tanede vardı benı admın yapın dıe konularla donatmıstı forumu siz sehır yapılanmasımı oluyonus yoksa dag yapılanmasımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?