hemşirelere mini etek cezası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
hemşirelere mini etek cezası...

Hemşirelere mini etek cezası

İspanya'da, üniforma olarak verilen mini etekleri giymeyi reddeden hemşirelere para cezası verildi.

İspanya'nın güneyindeki Cadiz kentinde bir hastanede, üniforma olarak verilen mini etekleri giymeyi reddeden hemşirelere 30 euro para cezası verildi. San Rafael adlı klinikte giysi kurallarına uyulmadığı gerekçesiyle hemşirelere para cezası verilirken, hemşirelerin bağlı olduğu şirket hastaneyi dava edeceğini duyurdu.
Hemşireler, “Kendimizi dekoratif bir nesne gibi hissediyoruz. Yatalak hastalara bakmak için eğilemiyoruz” sözleriyle hastanenin talebine tepki gösterdi.
Hastane yetkilileriyse İspanya’daki tüm hastanelerde aynı uygulamanın olduğunu savunarak, giysi kurallarına uymayan hemşirelerin maaşlarından 30 euro kesilmesinin doğru olduğunu savundu.

leiche

Emekli Yönetici
bende cok mini giydi diye ceza yedi sandım
bu giymemiş diye yemiş

bir hemşire olarak meslektaşlarımı çok haklı buluyorum ve sonuna kadar destekliorum malesef hastanelerde hasta veya yakınları tarafından bir sürü taciz olayına tanıklık ettikten sonra bende o eteği giymezdim..

hidayet

Üye
ben cezayı haksız buluyorum sağlık kanunlarını pek bilmem ama
isteğini gerçekleştirmeyen personelle karşılıklı anlaşın ve işine son verin maaştan kesince giyecekmi acaba miniyi

omayra

Üye
kadına ve özellikle kimi meslek gruplarında çalışan kadınlara cinsel bir obje olarak bakılmasını şiddetle kınıyorum. Açılan davada cinsel ayrımcılık nedeniyle ciddi bir tazminat kazanabileceklerini düşünüyorum

CanceR

Üye
bence haklılar kadınları sadece cinsellik için bir araç olarak görmemek lazım

c3r3n

Üye
adamlar saçmalamanın boyutlarını çoktan aşmış.saçmalardan seçmeler...

ouSahin

Üye
onlar hastanelerin gülü erkek hastların şifası antibiyotik hapıı

gözüyle bakılmamalı

leiche

Emekli Yönetici
oğuz mükemmel bi acklama
gözüyle balıkmamalı

hemşireleri bir sex objesi olarak gören resmin değiştirilmesi gerekmekte

Altun.

Üye
walla benim için farketmez. dicem ama şimdi omayra abla tutamaz kendini sayar da sayar bana

POWER

Üye
çok saçma bi karar olmuş ama ya bu mini etek kimi hastaları iyileştiriyosa

Aynen katılıyorum.Eline sağlık süper olmuş gerçekten.Tebrikler..

Nazy

Üye
mini eteğin altına
kısa bir tayt giyseler
altları gözükünce okadar etkilemezler milleti
en azından altını görmeyi başaran herif hayal kırıklığına uğrar...
ispanyanın yasalarını bilmiyorum... yorum yapmak anlamsız...
ama Türkiyedeki bazı hemşireler... pantolon gisymesine rağmen
görünmemesi gereken çamaşırlarını göstermeyi başarıyor....

leiche

Emekli Yönetici

hastaneye daha çok hasta çekmek için mi yapmışlar ki bunu....

aynen bende mini giymiş die ceza almışlar die bi konu beklerken tam tersi çıktı...

karides

Üye
Adamlar avrupa turizminin açık ara bir numarası.
Şimdi de "sağlık" turizmi yaratmaya çalışıyorlar.
Bu durumda her ispanyol kadını da üstüne düşeni yapacak

Şaka bir yana, hakikaten o kadınların kardeşi, ağabeyi veya eşi olmak istemezdim.
Aslında bu çok tehlikeli bir durum; düşünsenize (beyler size söylüyorum) kardiyolojide yatıyorsunuz ve hemşire tansiyonuzu ölçmeye geliyor. Mini etek ve bir de transparan bir dekoltesi var önlüğünün. Bu durumda, diğer tarafta "nasıl geldiniz?" sorusuna ne cevap vereceksin?

omayra

Üye
karides epey kafa patlamışsın hemşireler hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...