TheCower Üye 15097' Alıntı: ünlü türemesi vardı.hatırlatayım Genişletmek için tıkla ... L harfi ünlü bir harf mi Sizin yorumlarınızı olurken acayip gülüyorum.
15097' Alıntı: ünlü türemesi vardı.hatırlatayım Genişletmek için tıkla ... L harfi ünlü bir harf mi Sizin yorumlarınızı olurken acayip gülüyorum.
15097 Üye nihat1995' Alıntı: L harfi ünlü bir harf mi Sizin yorumlarınızı olurken acayip gülüyorum. Genişletmek için tıkla ... ünsüz türemesi ne fark eder ayrıca bizim yorumlardan mı oluyorsunuz
nihat1995' Alıntı: L harfi ünlü bir harf mi Sizin yorumlarınızı olurken acayip gülüyorum. Genişletmek için tıkla ... ünsüz türemesi ne fark eder ayrıca bizim yorumlardan mı oluyorsunuz
evroo Üye 15097' Alıntı: ünsüz türemesi ne fark eder ayrıca bizim yorumlardan mı oluyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Beyler birbirinize soru sorarken soru işareti koymayı unutmayalım.
15097' Alıntı: ünsüz türemesi ne fark eder ayrıca bizim yorumlardan mı oluyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Beyler birbirinize soru sorarken soru işareti koymayı unutmayalım.
15097 Üye evroo' Alıntı: Beyler birbirinize soru sorarken soru işareti koymayı unutmayalım. Genişletmek için tıkla ... hem birbirinize demişsin hemde unutmayalım demişsin. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
evroo' Alıntı: Beyler birbirinize soru sorarken soru işareti koymayı unutmayalım. Genişletmek için tıkla ... hem birbirinize demişsin hemde unutmayalım demişsin. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap veyseloglu' Alıntı: sağ el Genişletmek için tıkla ... Adam sol kolunu sallıyor
ismail Üye Furkan Güneş' Alıntı: Adam sol kolunu sallıyor Genişletmek için tıkla ... fotoyu Solla aynadan çekmiştir
Furkan Güneş' Alıntı: Adam sol kolunu sallıyor Genişletmek için tıkla ... fotoyu Solla aynadan çekmiştir
Haluk. Üye normalde sağ elle yazıyorum, solla yazamıyorum. Ama futbola gelince her ikisinide kullanabiliyorum.
Türe Üye Türe dediler geldik ben de sağ ayak sağ el özellikle sol elimi hiç mi hiç kullanamam yazı işlerinde. Sol ayağım fena degildir denk gelirse iyi gider ama alistirmak lazim
Türe dediler geldik ben de sağ ayak sağ el özellikle sol elimi hiç mi hiç kullanamam yazı işlerinde. Sol ayağım fena degildir denk gelirse iyi gider ama alistirmak lazim
evroo Üye 15097' Alıntı: hem birbirinize demişsin hemde unutmayalım demişsin. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Genişletmek için tıkla ... Polis memuru sorar:-alkol aldık mı?Şoför:-2 biraPolis memuru:-Mahmut! Oğlum abine 2 bira kap gel.Nasıl? İğrenç dimi
15097' Alıntı: hem birbirinize demişsin hemde unutmayalım demişsin. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Genişletmek için tıkla ... Polis memuru sorar:-alkol aldık mı?Şoför:-2 biraPolis memuru:-Mahmut! Oğlum abine 2 bira kap gel.Nasıl? İğrenç dimi
ismail Üye evroo' Alıntı: Polis memuru sorar:-alkol aldık mı?Şoför:-2 biraPolis memuru:-Mahmut! Oğlum abine 2 bira kap gel.Nasıl? İğrenç dimi Genişletmek için tıkla ... Evet ya Çok karışık olmuş
evroo' Alıntı: Polis memuru sorar:-alkol aldık mı?Şoför:-2 biraPolis memuru:-Mahmut! Oğlum abine 2 bira kap gel.Nasıl? İğrenç dimi Genişletmek için tıkla ... Evet ya Çok karışık olmuş
evroo Üye 15097' Alıntı: evroo o ne biçim espri üşüdüm valla Genişletmek için tıkla ... Soğuktur espirilerim ben bile üşüdüm ama İsmail kapiyi kapatır jereyan dan pek şikayetcidir kendisi
15097' Alıntı: evroo o ne biçim espri üşüdüm valla Genişletmek için tıkla ... Soğuktur espirilerim ben bile üşüdüm ama İsmail kapiyi kapatır jereyan dan pek şikayetcidir kendisi
15097 Üye evroo' Alıntı: Soğuktur espirilerim ben bile üşüdüm ama İsmail kapiyi kapatır jereyan dan pek şikayetcidir kendisi Genişletmek için tıkla ... Al bi espri (!) daha
evroo' Alıntı: Soğuktur espirilerim ben bile üşüdüm ama İsmail kapiyi kapatır jereyan dan pek şikayetcidir kendisi Genişletmek için tıkla ... Al bi espri (!) daha
evroo Üye 15097' Alıntı: Al bi espri (!) daha Genişletmek için tıkla ... Az önce benim konumda benim kapımı kapatmıştı kendisi de gönderme yapıyım dedim
15097' Alıntı: Al bi espri (!) daha Genişletmek için tıkla ... Az önce benim konumda benim kapımı kapatmıştı kendisi de gönderme yapıyım dedim
ismail Üye evroo' Alıntı: Soğuktur espirilerim ben bile üşüdüm ama İsmail kapiyi kapatır jereyan dan pek şikayetcidir kendisi Genişletmek için tıkla ... İletin alındı dostum Ama ben soğuk espirileri severim onlar garip bi his veriyo - - - Eklendi - - - evroo' Alıntı: Az önce benim konumda benim kapımı kapatmıştı kendisi de gönderme yapıyım dedim Genişletmek için tıkla ...
evroo' Alıntı: Soğuktur espirilerim ben bile üşüdüm ama İsmail kapiyi kapatır jereyan dan pek şikayetcidir kendisi Genişletmek için tıkla ... İletin alındı dostum Ama ben soğuk espirileri severim onlar garip bi his veriyo - - - Eklendi - - - evroo' Alıntı: Az önce benim konumda benim kapımı kapatmıştı kendisi de gönderme yapıyım dedim Genişletmek için tıkla ...
15097 Üye evroo' Alıntı: Az önce benim konumda benim kapımı kapatmıştı kendisi de gönderme yapıyım dedim Genişletmek için tıkla ...
evroo' Alıntı: Az önce benim konumda benim kapımı kapatmıştı kendisi de gönderme yapıyım dedim Genişletmek için tıkla ...
evroo Üye İsmail' Alıntı: İletin alındı dostum Ama ben soğuk espirileri severim onlar garip bi his veriyo - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Adamım gelmiş
İsmail' Alıntı: İletin alındı dostum Ama ben soğuk espirileri severim onlar garip bi his veriyo - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Adamım gelmiş
ismail Üye evroo' Alıntı: Adamım gelmiş Genişletmek için tıkla ... Adımın geçtiğini duydum mu gelirim Arada yanlışlıklada geliyom adaşlarımı çağırmış oluyolar ama olcak o kadar
evroo' Alıntı: Adamım gelmiş Genişletmek için tıkla ... Adımın geçtiğini duydum mu gelirim Arada yanlışlıklada geliyom adaşlarımı çağırmış oluyolar ama olcak o kadar