Aziz™ Üye HelloOX2 - v2.02-System Hacking Tool HelloOX - System Hack'i Kolay Hale Getiren Bir Uygulamadır.Herşeyi O Yapıyor Size Sadece Soruları Cevaplamak Kalıyor. Yeni Versiyon! - RomPatcher RomPatcher Plus ile Değiştirildi - Artık Root Sertifika ve Rompacher E90 da Yüklenebilecek - N81 ile Uyumlu Hale Getirildi E51 de Çalışmıyor! Tüm İzinleri İçeren leftup Yapımı Sertifikayı Kullanarak Programı Signed Hale Getirebilirsiniz (2.75 KB) Programı İşlemileriniz Bittikten Sonra Kaldırın.Telefonda Yüklü Durmasına Gerek Yok Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
HelloOX - System Hack'i Kolay Hale Getiren Bir Uygulamadır.Herşeyi O Yapıyor Size Sadece Soruları Cevaplamak Kalıyor. Yeni Versiyon! - RomPatcher RomPatcher Plus ile Değiştirildi - Artık Root Sertifika ve Rompacher E90 da Yüklenebilecek - N81 ile Uyumlu Hale Getirildi E51 de Çalışmıyor! Tüm İzinleri İçeren leftup Yapımı Sertifikayı Kullanarak Programı Signed Hale Getirebilirsiniz (2.75 KB) Programı İşlemileriniz Bittikten Sonra Kaldırın.Telefonda Yüklü Durmasına Gerek Yok
seronet Üye Aziz™;2282400' Alıntı: E51 'de çalışmıyor.seninkinin versiyonuda buna dahil olabilir.. Genişletmek için tıkla ... E63 için hangi çözümü kullanmak gerekir? Bu sertifika işi çok can sıkıcı yahu...
Aziz™;2282400' Alıntı: E51 'de çalışmıyor.seninkinin versiyonuda buna dahil olabilir.. Genişletmek için tıkla ... E63 için hangi çözümü kullanmak gerekir? Bu sertifika işi çok can sıkıcı yahu...
waycell Üye aziz kardeşim sana çok teşekkür ediyorum bu arada benim kardeşimin adıda aziz...nokia e71de denedim oldu sürüm 410.21.010 arkadaşların bilgisine...
aziz kardeşim sana çok teşekkür ediyorum bu arada benim kardeşimin adıda aziz...nokia e71de denedim oldu sürüm 410.21.010 arkadaşların bilgisine...
novatb Üye selam arkadaşlar bende e52 var bir türlü sistem dosyasına erişemedim hack olmadı sertifika aldım ama hack olsa daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum saygılar
selam arkadaşlar bende e52 var bir türlü sistem dosyasına erişemedim hack olmadı sertifika aldım ama hack olsa daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum saygılar
ultraslan0606 Üye N86 için denedim olmadı n86 telefonumu bir türlü sertifikasını halledemedim...Bu programı yüklerken telefona sertifika hatası veriyor
N86 için denedim olmadı n86 telefonumu bir türlü sertifikasını halledemedim...Bu programı yüklerken telefona sertifika hatası veriyor
Aziz™ Üye üst konulara ve bu forumda biraz gezinmeni tavsiye ederim o zaman.. işine yarayacak çok şey bulursun..
üst konulara ve bu forumda biraz gezinmeni tavsiye ederim o zaman.. işine yarayacak çok şey bulursun..