-India- Üye " Hollanda nüfusunun yüzde 6’sı (yaklaşık 1 milyon) Müslüman. Nüfusa ek olarak her yıl on binlerce Müslüman turist ülkeyi ziyaret ediyor ve genelevlere ilgi gösteriyor." müslümanların genel evlere ilgisi
" Hollanda nüfusunun yüzde 6’sı (yaklaşık 1 milyon) Müslüman. Nüfusa ek olarak her yıl on binlerce Müslüman turist ülkeyi ziyaret ediyor ve genelevlere ilgi gösteriyor." müslümanların genel evlere ilgisi
fk555897 Üye zxdelemi' Alıntı: genel evin helalimi olur lan Genişletmek için tıkla ... Helal değil zaten adı helal. İran'da da böyle birşey var sanırım.
zxdelemi' Alıntı: genel evin helalimi olur lan Genişletmek için tıkla ... Helal değil zaten adı helal. İran'da da böyle birşey var sanırım.
OttomaN TigeR Üye fk555897' Alıntı: Helal değil zaten adı helal. İran'da da böyle birşey var sanırım. Genişletmek için tıkla ... İran'da bu işler muta nikahı denen nikahlarla kılıfına uydurulup güya İslama uygun hale getiriliyor. Onlarında bunlardan pek farkı olmasa gerek. Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır.
fk555897' Alıntı: Helal değil zaten adı helal. İran'da da böyle birşey var sanırım. Genişletmek için tıkla ... İran'da bu işler muta nikahı denen nikahlarla kılıfına uydurulup güya İslama uygun hale getiriliyor. Onlarında bunlardan pek farkı olmasa gerek. Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır.
by-pegasus Üye fk555897' Alıntı: Helal değil zaten adı helal. İran'da da böyle birşey var sanırım. Genişletmek için tıkla ... kiyamet yaklasiyor
fk555897' Alıntı: Helal değil zaten adı helal. İran'da da böyle birşey var sanırım. Genişletmek için tıkla ... kiyamet yaklasiyor
fk555897 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İran'da bu işler muta nikahı denen nikahlarla kılıfına uydurulup güya İslama uygun hale getiriliyor. Onlarında bunlardan pek farkı olmasa gerek. Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır. Genişletmek için tıkla ... Hemen hemen aynı şey. 2 si de haram.
OttomaN TigeR' Alıntı: İran'da bu işler muta nikahı denen nikahlarla kılıfına uydurulup güya İslama uygun hale getiriliyor. Onlarında bunlardan pek farkı olmasa gerek. Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır. Genişletmek için tıkla ... Hemen hemen aynı şey. 2 si de haram.
OttomaN TigeR Üye fk555897' Alıntı: Hemen hemen aynı şey. 2 si de haram. Genişletmek için tıkla ... Aynı şey olur mu yahu! Biri zina diğeri gerdek oluyor. tevbe tevbe neyse. Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır.
fk555897' Alıntı: Hemen hemen aynı şey. 2 si de haram. Genişletmek için tıkla ... Aynı şey olur mu yahu! Biri zina diğeri gerdek oluyor. tevbe tevbe neyse. Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır.
codblackops2 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır. Genişletmek için tıkla ... Bu laf hosuna gitti galiba abi yorumlarinin altinda gormeye başladım da
OttomaN TigeR' Alıntı: Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır. Genişletmek için tıkla ... Bu laf hosuna gitti galiba abi yorumlarinin altinda gormeye başladım da
OttomaN TigeR Üye codblackops2' Alıntı: Bu laf hosuna gitti galiba abi yorumlarinin altinda gormeye başladım da Genişletmek için tıkla ... Wp maxicep uygulamasıyla yazdığım zaman, bu metni mesajlara otomatik ekliyor kardeşim. Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır.
codblackops2' Alıntı: Bu laf hosuna gitti galiba abi yorumlarinin altinda gormeye başladım da Genişletmek için tıkla ... Wp maxicep uygulamasıyla yazdığım zaman, bu metni mesajlara otomatik ekliyor kardeşim. Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır.
fk555897 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aynı şey olur mu yahu! Biri zina diğeri gerdek oluyor. tevbe tevbe neyse. Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır. Genişletmek için tıkla ... Iran'da para ile anlaşıyorlar. Bir süre imam nikahlı kalıyorlar. 1-2 hafta sonrada ayrılıyorlar. Bu işi gelenek haline getirmişler.
OttomaN TigeR' Alıntı: Aynı şey olur mu yahu! Biri zina diğeri gerdek oluyor. tevbe tevbe neyse. Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır. Genişletmek için tıkla ... Iran'da para ile anlaşıyorlar. Bir süre imam nikahlı kalıyorlar. 1-2 hafta sonrada ayrılıyorlar. Bu işi gelenek haline getirmişler.
by-pegasus Üye fk555897' Alıntı: Iran'da para ile anlaşıyorlar. Bir süre imam nikahlı kalıyorlar. 1-2 hafta sonrada ayrılıyorlar. Bu işi gelenek haline getirmişler. Genişletmek için tıkla ... onu bir yerde daha duymustum
fk555897' Alıntı: Iran'da para ile anlaşıyorlar. Bir süre imam nikahlı kalıyorlar. 1-2 hafta sonrada ayrılıyorlar. Bu işi gelenek haline getirmişler. Genişletmek için tıkla ... onu bir yerde daha duymustum
codblackops2 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Wp maxicep uygulamasıyla yazdığım zaman, bu metni mesajlara otomatik ekliyor kardeşim. Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır. Genişletmek için tıkla ... Iyiymiş
OttomaN TigeR' Alıntı: Wp maxicep uygulamasıyla yazdığım zaman, bu metni mesajlara otomatik ekliyor kardeşim. Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır. Genişletmek için tıkla ... Iyiymiş
by-pegasus Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Orda dayım var ben bi ziyaretine gideyim Genişletmek için tıkla ... capilisin