donkissot Üye Hindistan, çin, hong kong, kanada, avusturalya ve italyayı demedim olmadı.Kuveyti de denedim o da olmadı
Hindistan, çin, hong kong, kanada, avusturalya ve italyayı demedim olmadı.Kuveyti de denedim o da olmadı
nigzes1907 Üye Konu Sahibi mtoyanik' Alıntı: dediklerinizi yaptım hatta yeni bir Outlook hesabı açarak da denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla ... Hediye karti daha once birlesik krallikta mi yaptin Türkiye demi ilk nerde yaptiysan o bolgeye gir uygulamayi silip bolge degistirip tekrar yukle ve farkli bir live veya hotmail hesabıyla tekrar dene
mtoyanik' Alıntı: dediklerinizi yaptım hatta yeni bir Outlook hesabı açarak da denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla ... Hediye karti daha once birlesik krallikta mi yaptin Türkiye demi ilk nerde yaptiysan o bolgeye gir uygulamayi silip bolge degistirip tekrar yukle ve farkli bir live veya hotmail hesabıyla tekrar dene
Akhtoher Üye barannn79' Alıntı: hediye para 1 ay içinde harcanmazsa sıfırlanıyor mu Genişletmek için tıkla ... 6 ay süresi var.
barannn79' Alıntı: hediye para 1 ay içinde harcanmazsa sıfırlanıyor mu Genişletmek için tıkla ... 6 ay süresi var.
Heimdalll Üye dil, ülke felan hepsini birleşik krallık yaptım ama olmuyor hediyeyi bir daha almak için sıfırlamak mı lazım acaba, yapabilen biri anlatabilirmi
dil, ülke felan hepsini birleşik krallık yaptım ama olmuyor hediyeyi bir daha almak için sıfırlamak mı lazım acaba, yapabilen biri anlatabilirmi