Merhaba
Yoğunluktan pek giremiyordum, gerçi dün yazmışsınız.
-Evet haklısınız, mantıken ben de anlamsız bulup bunu konu hakkında ufak bir tartışma da olmuştu sanırım.
Burası büyük firmaların yaptığı çekiliş ortamı değil ki kişiyi bulamayız diye yedek isteyelim.
Alt tarafı bir Forum, kazanan illa girecek.
Neyse, ilerleyen zamanlarda kural değişikliğine giderek tekrar çekiliş yapabilirim. Hem yoğunluktan hemde durumlardan dolayı foruma ne girebiliyorum nede çekiliş yapamıyorum.
Anlayışla karşılamanızı rica ediyorum.
Herkese merhaba.
1 seneyi aşkın zamandır yoktum, iş yoğunluğundan ve bazı sebeplerden dolayı kafa dinlemek için girmedim.
Ayrıca malum yakında evlilik var, hazırlıklar vesaire
Çekiliş konusuna gelirsek;
Yakın bir zamanda çekiliş yapmayı düşünüyorum, ama öyle her ay olmayacak. Kafam estiği zaman bilgilendirip çekilişi yapacağım.
Takipte kalın
Herkese merhaba.
1 seneyi aşkın zamandır yoktum, iş yoğunluğundan ve bazı sebeplerden dolayı kafa dinlemek için girmedim.
Ayrıca malum yakında evlilik var, hazırlıklar vesaire
Çekiliş konusuna gelirsek;
Yakın bir zamanda çekiliş yapmayı düşünüyorum, ama öyle her ay olmayacak. Kafam estiği zaman bilgilendirip çekilişi yapacağım.
Takipte kalın
Uzun bir ara verdik, araya iş, evlilik vesaire girdiğinden herhangi bir çekiliş yapamadım ne yazık ki.
Ufaktan başlayayım diyorum ama öyle her ay olmayacak, son mesajlarımda da dile getirdiğim gibi ara sıra olmak kaydıyla.
Şimdi şu virüs muhabbeti, evlilik vs muhabbetinden dolayı da fazla uçmak istemiyorum.
Yakın zamanda çekilişler gelecektir.
Herkese Sevgiler ☘