Head & Shoulders'tan Hediye Kontör/İnternet Paketleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bungee

Üye
    Konu Sahibi
Head & Shoulders'tan Hediye Kontör/İnternet Paketleri

Head & shoulders Tag’ini çekip, mobil siteye ulaşan ve cep telefonu numarasını gönderen her 20. kullanıcı Teknosa.com.tr’de geçerli 25 TL hediye çeki, her 30. kişi Turkcell ve Vodafone kullanıcısı olmaları halinde 1 aylık internet pakedi, Avea kullanıcısı olmaları halinde 100 kontör kazanacaktır. 30. kişi Turkcell abonesi olması durumda Aylık 100MB internet pakedi, Vodafone’lu olması halinde ise aylık 1GB internet pakedi kazanacaktır. Her 100. kullanıcı tercih ettiği operatörün birinden(Avea, Vodafone ya da Turkcell) 100 kontör kazanacaktır. Bu sayıların dışında kalan kullanıcılar ise Vodafone veya Avea’lı olmaları durumunda 10 kontör, Turkcell’li olmaları durumunda ise günlük 8MB internet pakedi kazanacaklardır. Kazanılan kontör ya da internet hediyesi dakika olarak verilmeyecektir. Tüm hediyeler stoklarla sınırlıdır.

Tepkiler: paradox1026, CryDaqqeR, Mr-Trojan ve 1 kişi daha
Telefondan internete girmek lazım

Larock

Üye
ben indirdim kurdum ama bişi analamadım

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Böyle işlerden bize birşey çıkmaz. Küçülten beri hiç çıkmadı.

Bilgi için teşekkürler denemek lazım..

teşekkür ederim bungee20 hocam.

11 adet 25 liralık hediye çeki,
4 adet 100 kontör ve sayamayacağım kadar 10 kontör.

hepsini size borçluyum.

teşekkür ederim bungee20 hocam.

11 adet 25 liralık hediye çeki,
4 adet 100 kontör ve sayamayacağım kadar 10 kontör.

hepsini size borçluyum.

keşke szin gbi 40 hattm olsa;-)

--------------- Ekleme ---------------

1hat kçdefa ödül alabılr.
Opera mini(mobil)tarayıcm.kepektenkurtul sitesni açmıyor.beyaz boş bi sayfa çıkıyor sebebı nedr.kazanblmek içn teldn girmek şartmı

kampanya bitti gibi görünüyor. hediyeler görünmüyor artık.

Karahasan

Emekli Yönetici
Bu adresten girebilirsiniz.beyaz sayfa çıkmaz

gijbaba

Üye
indiren arkadaşlar acaba türkcellden kaç kontör gidiyo bu işlemler için acaba yardımcı olabilir misiniz ?

Kazanip kazanmadigimizi nasil ogrenicez.Bide bi telefondan birden fazla numara girebilirmiyiz

.......................

Bana kazandığım hediyeler gelmedi..

ysr86

Üye
1 haftaya kadar cep telefonunuzdan size ulaştırılacaktır diyor. Daha katılalı 5 gün oldu 2 güne kadar gelir diye umuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...