Haziran / 2009 - Ayın üyesi "LiFe_MaSTeR" TEBRIKLER..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Haziran / 2009 - Ayın üyesi "LiFe_MaSTeR" TEBRIKLER..
Merhaba arkadaşlar, geride bıraktığımız haziran ayı içerisinde yararlı paylaşımlarıyla dikkat çeken arkadaşımız LiFe_MaSTeRhaziran ayının üyesi seçilmiştir.. Aktifliği ve örnek tavırlarıyla dikkat çekmiş, güzel ve özenli paylaşımları ile de bu rütbeye layık görülmüştür..

Kutluyoruz, Tebrikler LiFe_MaSTeR, başarılarının devamını dileriz.. iyi forumlar..

Tepkiler: -LiveYourLife- ve CryDaqqeR

Bora

Üye
Kutlarım, başarılarının devamını dilerim Ersin.

turkordu

Üye
Tebrikler LiFe_MaSTeR Başarılar...

Bora

Üye
Ersin benim bildiğim aq nun 2 anlamı var anti-quote = alıntı yapılamaz! ve bildiğimiz malum aq Sen sanırım alıntı yapılamaz hayat anlamında kullanıyorsun nikini.

tksharmely

Emekli Yönetici
Tebrik ederim LiFe_MaSTeR, paylaşımlarının ve başarılarının devamını dilerim

Consul9

Üye
"LiFe_MaSTeR" çok yarrlı paylaşımlar yapn bir arkadaşımızdı.türkçeleştirmeleriyle de bize büyük kolaylık sağlıyordu.T b R Kl r.

Catty

Emekli Yönetici
İnşallah iyi bir seçim olmuştur...
Kutluyorum kendisini fakat , sitede diğer bazı üyelere nazaran paylaşımları kadar aktif olan bir üye değil.

LiFe_MaSTeR tebrik ederim yönetim güzel bir karar verdi.s60 Uygulamalarındaki paylaşımlarınla bu ünvanı fazlasıyla hakettin gönlümden gecen 2 üyeyden biriydin....

Dün ki tahmin sayfasında symbianda aktif olan birini tahmin edin demiştim.Yine haklı çıktım
Tebrikler

şaşırdım tebrikler ersin. hak eden kazanır

--------------- Ekleme ---------------

adamı bi zahmet turuncu yapın

DiaBLoS

Admin
Tebrik ediyorum Ersin kardeşim..

Rast Gelsin..

Doğan

Üye
Allah Utandırmasın..

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Kararımız tamamen objektif ve mutabık bir karardır, hiç bir prüz çıkmamıştır..

Nedved

Emekli Yönetici
Tebrikler kardeşim...

Tebrikler kardeş. başarıların devamını dilerim....

Tebrikler LiFe_MaSTeR.. Paylaşımların güzel,devamını dilerim ama mümkünse daha az hatta 1 reklamlı olan paylaşımları dilerim... Unutma bir programı yazmak, türkçeye çevirmekten daha çok hüner isteyen bir özelliktir....

Tebrikler LiFe_MaSTeR,başarılarının devamını dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...