Anıl Umut Emekli Yönetici Arkadaşlar yapmayın tipine bakıp da önyargılı davranmayın,Ben de en başta tipine bakınca dinlemek görmek istemezdim ama şimdi dinliyorum Sesi gayet iyi bence Haykoo
Arkadaşlar yapmayın tipine bakıp da önyargılı davranmayın,Ben de en başta tipine bakınca dinlemek görmek istemezdim ama şimdi dinliyorum Sesi gayet iyi bence Haykoo
MonRêve Üye Nedved' Alıntı: Bende kendisini sevmiyorum ama tipi hakkında yorum yapmak bence yanlış...Sonuçta O'nu da Yaratan aynı... Genişletmek için tıkla ... Çok dogru
Nedved' Alıntı: Bende kendisini sevmiyorum ama tipi hakkında yorum yapmak bence yanlış...Sonuçta O'nu da Yaratan aynı... Genişletmek için tıkla ... Çok dogru
burak9400 Üye haykoyu sevmeyenlere sesleniyorum bu adamı sevmiyorum diyen arkadaşlar sevmeme nedeninizi yazarsanız o nedenleri çürütüp size sevdire bilirim haykoyu
haykoyu sevmeyenlere sesleniyorum bu adamı sevmiyorum diyen arkadaşlar sevmeme nedeninizi yazarsanız o nedenleri çürütüp size sevdire bilirim haykoyu
sublieutenant Üye Aslında çok iyi bir insandır Hayko... O asla önyargılı konuşmaz, çok sempatiktir... Bende kendisini tanıyınca sevmeye başladım aslında...
Aslında çok iyi bir insandır Hayko... O asla önyargılı konuşmaz, çok sempatiktir... Bende kendisini tanıyınca sevmeye başladım aslında...
Anıl Umut Emekli Yönetici sublieutenant' Alıntı: Aslında çok iyi bir insandır Hayko... O asla önyargılı konuşmaz, çok sempatiktir... Bende kendisini tanıyınca sevmeye başladım aslında... Genişletmek için tıkla ... Bravo Abi
sublieutenant' Alıntı: Aslında çok iyi bir insandır Hayko... O asla önyargılı konuşmaz, çok sempatiktir... Bende kendisini tanıyınca sevmeye başladım aslında... Genişletmek için tıkla ... Bravo Abi
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Tipiyle dalga geçmiyoruz sadece tipini kendisi değiştiriyor saçma sapan takılıyor Marilyn manson grubunun solisti yok mu Brian ışte onun çakmasi
Tipiyle dalga geçmiyoruz sadece tipini kendisi değiştiriyor saçma sapan takılıyor Marilyn manson grubunun solisti yok mu Brian ışte onun çakmasi
passiv€ aggressiv€ Üye haykonun açıklamalarını dinleyince çok sevmiştim halada severek dinlediğim bi ism
Mustafa Furkan Üye Sesi mükemmel ve çok da güzel ilahi okuyor. Tarzına gelince, o da onun tercihidir. Zevkler tartışılmaz.
Sesi mükemmel ve çok da güzel ilahi okuyor. Tarzına gelince, o da onun tercihidir. Zevkler tartışılmaz.