Yok illa ki her yapımda topluma bir düşünce benimsettirilmeye çalışılır ama şirinlerde bu biraz fazla olmuş sanki.Bu arada azman neyi temsil ediyor, anlayamadım
[h=1]"Hayırdır bu yöneticilerdeki şirinler merakı..." konu başlığı yanlış olmuş. Esas "Hayırdır bu şirinlerdeki yöneticilik merakı..." olacaktı. Terbiyesiz şirinler bize baskı yaptı hesaplarımızı çaldı ve yöneticilik yapmaya başladılar. Buradan deşifre ediyorum şirinleri. Gizli gizli girdim siteye. Verin artık şifremide siteye gireyim ya. [/h]
Evet oda ihtimaller arasında ama sıraya göre, önce fareli köyün kavalcısında tempo tutan fareler sonra kaplumbağa eğiticisinde kalabalık yapmak için kaplumbağa olucaz. Ajans gönderiyor bizde gidiyoruz işte, ekmek parası.
o avatarlara reklam alsanız 3 milyon a yaklasık uye bunların 100 i son bir ayda aktif bi uye gunde 3 kez yoneticinin avatarını gorse her uye ortalama ayda 5 gun girse .... :
o avatarlara reklam alsanız 3 milyon a yaklasık uye bunların 100 i son bir ayda aktif bi uye gunde 3 kez yoneticinin avatarını gorse her uye ortalama ayda 5 gun girse .... :