Sidretül Münteha Üye Yengeçmiş Yaa Yükselenim Hepte Yengeçç Çıkardı Karşıma Sinir OLurdum Yükselenim Yengeçmiş Yav Uiyyyyyy Sinir Şeyy Yalan Söylüyoo Evet Yalan Yalannn Çünki Başka Yere Baktım İkizler Dedi Benim Kesin İkizler Bi Arada Öyledi Kesin İkiz Benim İkiz Kız Kardeşimde Varr
Yengeçmiş Yaa Yükselenim Hepte Yengeçç Çıkardı Karşıma Sinir OLurdum Yükselenim Yengeçmiş Yav Uiyyyyyy Sinir Şeyy Yalan Söylüyoo Evet Yalan Yalannn Çünki Başka Yere Baktım İkizler Dedi Benim Kesin İkizler Bi Arada Öyledi Kesin İkiz Benim İkiz Kız Kardeşimde Varr
SucX Üye ™ мγdяєaм;1529933' Alıntı: Yengeçmiş Yaa Yükselenim Hepte Yengeçç Çıkardı Karşıma Sinir OLurdum Yükselenim Yengeçmiş Yav Uiyyyyyy Sinir Şeyy Yalan Söylüyoo Evet Yalan Yalannn Çünki Başka Yere Baktım İkizler Dedi Benim Kesin İkizler Bi Arada Öyledi Kesin İkiz Benim İkiz Kız Kardeşimde Varr Genişletmek için tıkla ... Yengeci niye kötülüyorsun ya Bir an kendimden nefret ettim
™ мγdяєaм;1529933' Alıntı: Yengeçmiş Yaa Yükselenim Hepte Yengeçç Çıkardı Karşıma Sinir OLurdum Yükselenim Yengeçmiş Yav Uiyyyyyy Sinir Şeyy Yalan Söylüyoo Evet Yalan Yalannn Çünki Başka Yere Baktım İkizler Dedi Benim Kesin İkizler Bi Arada Öyledi Kesin İkiz Benim İkiz Kız Kardeşimde Varr Genişletmek için tıkla ... Yengeci niye kötülüyorsun ya Bir an kendimden nefret ettim
Sidretül Münteha Üye Ooo Yengeçler Nee Fenaa Adamı Deli Ederlerr Seni Daha Tam Tanımadım Amaa Sende Fenaya Benzıyosun
Mustafa Furkan Üye ™ мγdяєaм;1529933' Alıntı: Yengeçmiş Yaa Yükselenim Kesin İkiz Benim İkiz Kız Kardeşimde Varr Genişletmek için tıkla ... Benim de ikizim var ama Balık olmuşuz ne olacak şimdi? Yengeçsin işte yengeç !
™ мγdяєaм;1529933' Alıntı: Yengeçmiş Yaa Yükselenim Kesin İkiz Benim İkiz Kız Kardeşimde Varr Genişletmek için tıkla ... Benim de ikizim var ama Balık olmuşuz ne olacak şimdi? Yengeçsin işte yengeç !
Sidretül Münteha Üye Mustafa Furkan' Alıntı: Benim de ikizim var ama Balık olmuşuz ne olacak şimdi? Yengeçsin işte yengeç ! Genişletmek için tıkla ... Ciddi İkizin Varmı Yaaaa ? Hayırr İkizzim İkizzz
Mustafa Furkan' Alıntı: Benim de ikizim var ama Balık olmuşuz ne olacak şimdi? Yengeçsin işte yengeç ! Genişletmek için tıkla ... Ciddi İkizin Varmı Yaaaa ? Hayırr İkizzim İkizzz
Mustafa Furkan Üye ™ мγdяєaм;1533266' Alıntı: Ciddi İkizin Varmı Yaaaa ? Hayırr İkizzim İkizzz Genişletmek için tıkla ... Evet kız kardeşim var.
™ мγdяєaм;1533266' Alıntı: Ciddi İkizin Varmı Yaaaa ? Hayırr İkizzim İkizzz Genişletmek için tıkla ... Evet kız kardeşim var.