Consul9 Üye yha arkadaşlar 22 aralığı kimi gazeteler yay dio kimileri oğlak bn burda oğlakı yazdım ammabnm burcum ne
yha arkadaşlar 22 aralığı kimi gazeteler yay dio kimileri oğlak bn burda oğlakı yazdım ammabnm burcum ne
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi demirci_mert' Alıntı: yha arkadaşlar 22 aralığı kimi gazeteler yay dio kimileri oğlak bn burda oğlakı yazdım ammabnm burcum ne Genişletmek için tıkla ... Oğlak burcusun. Gönül rahatlığıyla işaretleyebilirsin oğlağı
demirci_mert' Alıntı: yha arkadaşlar 22 aralığı kimi gazeteler yay dio kimileri oğlak bn burda oğlakı yazdım ammabnm burcum ne Genişletmek için tıkla ... Oğlak burcusun. Gönül rahatlığıyla işaretleyebilirsin oğlağı
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi Öncelikle aramıza hoş geldiniz Yükselen Burcunuz İtinayla Bulunur Özellikleri Yazılır Bu konuyu okur ve gerekli bilgileri bizlerle paylaşırsanız yükselen burcunuzu öğrenebilirsiniz
Öncelikle aramıza hoş geldiniz Yükselen Burcunuz İtinayla Bulunur Özellikleri Yazılır Bu konuyu okur ve gerekli bilgileri bizlerle paylaşırsanız yükselen burcunuzu öğrenebilirsiniz
-YARINIYOK- Üye evet doğum günüm belli değil annemin söylemesi ile de yengeçle aslan arasında kalıyorum
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi Yükselen Burcunuz İtinayla Bulunur Özellikleri Yazılır Bözek? Melek? Yazın bakalım...
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi tatlı çilek' Alıntı: Terazi. Genişletmek için tıkla ... Tutturmuşum
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi Benim burç tahminlerim çok iyidir Terazi olduğunu tahmin etmiştim çıktı
Sidretül Münteha Üye Praetor' Alıntı: Yükselen Burcunuz İtinayla Bulunur Özellikleri Yazılır Bözek? Melek? Yazın bakalım... Genişletmek için tıkla ... Canım İş Yerinde Öle Linkli Sayfalar Açmama İzin Vermıyo Bu Pc Hep Yasak Koymuşlar Yaa Eve Gidince Bakarım Teşekkürler.
Praetor' Alıntı: Yükselen Burcunuz İtinayla Bulunur Özellikleri Yazılır Bözek? Melek? Yazın bakalım... Genişletmek için tıkla ... Canım İş Yerinde Öle Linkli Sayfalar Açmama İzin Vermıyo Bu Pc Hep Yasak Koymuşlar Yaa Eve Gidince Bakarım Teşekkürler.