Fatih[Sag0]HiphoP Üye 35caldion' Alıntı: yapma fatihim sinirlenme hemen seninle ilgisi yok diyosam yoktur. Genişletmek için tıkla ... aa tabikide yoktur sen yok diyor san kesin yoktur
35caldion' Alıntı: yapma fatihim sinirlenme hemen seninle ilgisi yok diyosam yoktur. Genişletmek için tıkla ... aa tabikide yoktur sen yok diyor san kesin yoktur
Fatih[Sag0]HiphoP Üye havam yerinde çünkü : abim bana bisiklet alcak kafam bozuk çünkü: abim vitesli alcakmışşş
Fatih[Sag0]HiphoP Üye 35caldion' Alıntı: daha iyi ya Genişletmek için tıkla ... neresi daha iyi yaaa ben bmx istiyorum o tutturmuş vitesli alcam diye bi kişide benim tarafımda olsa ne olur sanki
35caldion' Alıntı: daha iyi ya Genişletmek için tıkla ... neresi daha iyi yaaa ben bmx istiyorum o tutturmuş vitesli alcam diye bi kişide benim tarafımda olsa ne olur sanki
canmir Üye seli84' Alıntı: kafam bozuk çünkü bazı insanlar kendini olamayacağı bir şey sanıyor... Genişletmek için tıkla ... havam yerinde çunkü sonu na kadar haklısın seli
seli84' Alıntı: kafam bozuk çünkü bazı insanlar kendini olamayacağı bir şey sanıyor... Genişletmek için tıkla ... havam yerinde çunkü sonu na kadar haklısın seli
Fatih[Sag0]HiphoP Üye seli84' Alıntı: kafam bozuk çünkü bazı insanlar kendini olamayacağı bir şey sanıyor... Genişletmek için tıkla ... o kişi benim dimi
seli84' Alıntı: kafam bozuk çünkü bazı insanlar kendini olamayacağı bir şey sanıyor... Genişletmek için tıkla ... o kişi benim dimi
grafikseli 84 Üye fatihsagohiphop™;1019373' Alıntı: o kişi benim dimi Genişletmek için tıkla ... hayır annem ne alakası var ya ... yanımda olan kişilerden biri maxiyle ilgisi yok...seviyesiz biri...
fatihsagohiphop™;1019373' Alıntı: o kişi benim dimi Genişletmek için tıkla ... hayır annem ne alakası var ya ... yanımda olan kişilerden biri maxiyle ilgisi yok...seviyesiz biri...