m542tf Üye L-LumieRe' Alıntı: karın ağrisi şikayetiyle gittim. Dayanilmaz ağriyordu.... Bagirsaklarım mikrop kapmiş. Şimdi 1 torba serum içiyorum. ağrım azaldi. Serum bitince eve gidicem.... öldum öldum dirildim Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Hasan
L-LumieRe' Alıntı: karın ağrisi şikayetiyle gittim. Dayanilmaz ağriyordu.... Bagirsaklarım mikrop kapmiş. Şimdi 1 torba serum içiyorum. ağrım azaldi. Serum bitince eve gidicem.... öldum öldum dirildim Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Hasan
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: karın ağrisi şikayetiyle gittim. Dayanilmaz ağriyordu.... Bagirsaklarım mikrop kapmiş. Şimdi 1 torba serum içiyorum. ağrım azaldi. Serum bitince eve gidicem.... öldum öldum dirildim Genişletmek için tıkla ... Allah şifa versin Hasan, dikkat et kendine...
L-LumieRe' Alıntı: karın ağrisi şikayetiyle gittim. Dayanilmaz ağriyordu.... Bagirsaklarım mikrop kapmiş. Şimdi 1 torba serum içiyorum. ağrım azaldi. Serum bitince eve gidicem.... öldum öldum dirildim Genişletmek için tıkla ... Allah şifa versin Hasan, dikkat et kendine...
L-LumieRe Üye Konu Sahibi OttomaN TigeR' Alıntı: Allah şifa versin Hasan, dikkat et kendine... Genişletmek için tıkla ... abi dikkat ediyorum bu aralar
OttomaN TigeR' Alıntı: Allah şifa versin Hasan, dikkat et kendine... Genişletmek için tıkla ... abi dikkat ediyorum bu aralar